||||

El Femení celebra l'ascens amb una visita institucional

29 / 04 / 2021

El conjunt groc ofereix el seu assoliment a la Diputació de Castelló i a l'Ajuntament de Vila-real i realitza una ofrena a Sant Pasqual

El Villarreal Femení ha celebrat la gesta de l'ascens a Primera Divisió i el títol de lliga amb una visita institucional a la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Vila-real. A més, ha realitzat una ofrena a Sant Pasqual, patró de la ciutat.

Acompanyat pel president Fernando Roig i el vicepresident José Manuel Llaneza, l'equip groc ha visitat la Diputació Provincial, on han rebut la felicitació del seu president, José Pascual Martí, i de la diputada d'Esports, Tania Baños.

Posteriomente, el conjunt ‘groguet’ ha sigut rebut amb honors per l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor d'Esports, Javier Serralvo, en el Gran Casino de Vila-real, on han compartit el seu assoliment i han rebut les felicitacions de les autoritats locals.

Finalment, ha acudit a la Basílica de Sant Pasqual per a realitzar una ofrena al patró de la ciutat per la consecució de l'històric ascens a Primera Divisió.

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL