||||

Lideratge i contundència per al Femení

02 / 07 / 2020

El Villarreal CF fitxa a la internacional veneçolana Yenifer Gimenez

El Villarreal CF i Yenifer Gimenez han arribat a un acord perquè la veneçolana apuntale la defensa del Femení del club de cara a la pròxima campanya 2020/21. La futbolista internacional, que arriba procedent del Évian Thonon Gaillard FC francés, és el huité reforç que suma el conjunt de Sara Monforte, després de confirmar-se els fitxatges de María Cienfuegos (migcampista) Olivia Oprea (defensa), Elena de Toro (portera), Kareylen Capdevila (jugadora de banda), Rubí Soto (atacant), Paula Arce (defensa) i Sara Martínez (migcampista).

L'equip ‘groguet’ està construint un il·lusionant projecte de cara a la pròxima temporada, que tornarà a comptar amb fins a 10 futbolistes ‘groguetas’ que ja militaven al Villarreal el passat curs: Salma Paralluelo, Lara Mata, Sheila Guijarro, Sara Medina, María Sanjuán, Laura Royo, Cristina Díaz, Bea Prada de Conflent, Yolanda Palomino i Irene Miguélez.

Bona col·locació i excel·lent lectura del joc

Yenifer Gimenez Gamboa (Barquisimeto, 03/05/1996) sol jugar com a defensa central o en la posició de pivot defensiu. Posseeix una bona col·locació i una excel·lent lectura del joc. Contundent en tasques de destrucció, potent en el joc aeri i amb gran capacitat de lideratge. Benvinguda al Villarreal!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL