||||

El Femení fitxa velocitat i gol

26 / 06 / 2020

Sara Martínez es converteix en el setè fitxatge del conjunt groc de cara a el pròxim curs 2020/21

Pura electricitat. El Villarreal CF i Sara Martínez han arribat a un acord perquè la jove jugadora reforce el Femení del club de cara a la propera campanya 2020/21. La atacant valenciana, que arriba procedent del Levante B, és el setè reforç que suma el conjunt de Sara Monforte, després de confirmar els fitxatges de Maria Cienfuegos (migcampista) Olivia Oprea (defensa), Elena de Toro (portera), Kareylen Capdevila (jugadora de banda), Rubí Soto (atacant) i Paula Arce (defensa).

L'equip 'groguet' està construint un il·lusionant projecte de cara a la temporada que ve, que tornarà a comptar amb fins a 10 futbolistes 'groguetas' que ja militaven al Villarreal el passat curs: Salma Paralluelo, Lara Mata, Sheila Guijarro, Sara Medina, Maria Sanjuán, Laura Royo, Cristina Díaz, Bea Prades, Yolanda Palomino i Irene Miguélez.

Verticalitat i ambició

Sara Martínez Bermell (Paiporta, 2001.09.16) aportarà verticalitat i fam de gol a l'atac de l'equip groc. Sara sol actuar a la mitjapunta o en la posició d'extrem més escorada en bandes gràcies a la seua habilitat en l'art de l'un contra un. A més, també és competitiva i té un enorme compromís a l'hora de defensar. Benvinguda al Villarreal!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL