||||

El Femení A incorpora treball i talent al mig del camp

04 / 06 / 2020

El conjunt de Sara Monforte es reforça amb l'arribada de la jove migcampista María Cienfuegos

El Femení A ha tancat la incorporació de la migcampista María Cienfuegos ‘Cienfu’, que reforçarà l'equip dirigit per Sara Monforte de cara a la temporada 2020/21.

La migcampista asturiana, que arriba procedent del Real Oviedo, és el primer fitxatge del Femení A. El conjunt groc ja treballa a construir un nou i il·lusionant projecte per al pròxim curs, que tornarà a comptar amb fins a 10 futbolistes ‘groguetes’: Salma Paralluelo, Lara Mata, Sheila Guijarro, Sara Medina, María Sanjuán, Laura Royo, Cristina Díaz, Bea Prades, Yolanda Palomino i Irene Miguélez.

Cienfu, joventut i versatilitat per al centre del camp

María Cienfuegos (08-04-2001, Langreo, Astúries) és una migcampista polivalent, amb bona lectura del joc i una gran capacitat defensiva. Als seus 19 anys, la joveníssima jugadora asturiana ha militat cinc temporades en el primer equip del Real Oviedo, club en el qual també va completar part de la seua etapa formativa.

Malgrat la seua joventut, Cienfu compta amb un extens palmarés. Defensant l'elàstica carbayona, ha guanyat dues lligues de segona divisió amb el primer equip, una lliga regional i una Copa Federació en el filial del conjunt blau. Així mateix, ha sigut internacional amb la Selecció Espanyola Sub-16.

Ara, la nova migcampista ‘grogueta’ arriba al Villarreal CF amb la il·lusió de somiar en gran i realitzar una gran temporada en Reto Iberdrola a les ordres de Sara Monforte. Benvinguda, Cienfu!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL