||||

Sara Monforte renova en la banqueta del Femení

27 / 05 / 2020

L'entrenadora castellonenca sumarà la seua tercera temporada al Villarreal CF

El Villarreal CF i Sara Monforte han arribat a un acord de renovació perquè l'entrenadora castellonenca seguisca al capdavant del Femení A del club durant la pròxima temporada 2020-2021.

Sara Monforte va arribar al club la campanya 18-19 i baix la seua batuta el Femení va aconseguir l'ascens a la categoria Reto Iberdrola. En aquesta temporada 19-20, el conjunt groc ha tornat a quallar una excel·lent actuació, finalitzant en la quarta plaça del Grup Sud després de la suspensió de la competició per la pandèmia del COVID-19.

Com a jugadora, Sara Monforte té un llarg recorregut a la seua esquena, estant 19 anys en actiu i 18 a Primera Divisió. L'altra temporada va estar en Segona amb el Villarreal. Al llarg d'aqueixos anys ha passat per diferents equips. En el Levante durant huit temporades, després quatre en l'Espanyol, un en D.S.V. Col·legi Alemany, un al Villarreal, tres al Valencia i dos al Zaragoza. A més, ha conquistat títols i fins i tot ha estat en les files de la Selecció Espanyola sent 11 vegades internacional. En el seu palmarés compta amb huit Copes de la Reina i dues Lligues.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL