||||

Iris Domínguez reforça al Femení A

09 / 07 / 2019

La mitjapunta castellonenca retorna al Villarreal CF per afrontar el repte de competir a Primera B

El Femení A ha tancat la incorporació de la migcampista castellonenca Iris Domínguez, que formarà part del planter groc per a la present campanya 2019/20. Així, el primer equip femení del Villarreal CF ha confirmat ja el seu sisè fitxatge estival, després de les arribades de Sara Medina, Paula Campos, Bea Prades, Ayaki Shinada i Celia Fernández.

Cal recordar que el Submarí ha renovat fins a 13 futbolistes grogues per al proper curs: Aixa Salvador, Lara Mata, Laura Royo, Maria Colonques, Sheila Guijarro, Naiara Ves, Jessica Collado, Clara Martínez, Cristina Díaz, María Sanjuán, Silvia Gallego, Yolanda Palomino i Maria Ortells.

Retorn al Submarí Groc

Iris Domínguez és una jugadora hàbil amb la pilota i que compta amb una fantàstica visió de joc. La seua velocitat i determinació en la presa de decisions el converteixen en una jugadora de gran talent. Després d'un breu pas pel Levante UD i sis campanyes al Joventut Almassora, als seus 30 anys, Iris Domínguez retorna al conjunt groc, on va militar durant set temporades. També va jugar dos cursos al SPA Alicante.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL