La portera Fátima Fabra, junt amb la davantera Kennedy Kessler, són les incorporacions del combinat groc en el mercat estival.

Reforços del Femení A en el mercat hivernal

31 / 01 / 2019

La portera Fátima Fabra i la davantera Kennedy Kessler s'incorporen al primer equip groc

El Femení A reforça amb talent i qualitat la seua plantilla. El conjunt de Sara Monforte ha incorporat dos noves futbolistes, la portera Fátima Fabra i la davantera Kennedy Kessler per al segon tram del campionat.

Fátima Fabra (Deltebre, 24 anys). És una portera experimentada, amb bon joc de peus i impressionants reflexos baix pals. Va donar els seus primers passos en el món del futbol en el Club Deportiu La Cava. Posteriorment, va continuar la seua trajectòria en dos equips portuguesos, el GCD A-Dos-Francos i el Grupo Desportivo Estoril Praia. La portera catalana assegura que arriba al Villarreal CF "il·lusionada i amb moltes ganes" de continuar creixent com a jugadora de la mà de l'entitat groga.

Kennedy Kessler (Texas, 22 anys). Procedent del Texas Spurs, Kessler és una atacant nord-americana que pot actuar tant en la mediapunta com de referència en el front d'atac. Polivalent i amb un increïble olfacte golejador, la davantera nord-americana ha anotat 84 dianes en 89 trobades, a més d'haver repartit 37 assistències durant la seua etapa en la universitat Hardin Simmons. En este període va ser guardonada en dos ocasions com a davantera de l'any en categoria universitària. A més de defendre els colors d'Hardin Simmons University i WPSL-Texas Spurs, també hi ha vestit l'elàstica d'Andromeda Soccer Club. Des d'Estats Units arriba al Villarreal CF amb l'objectiu "d'ajudar a l'equip amb els meus gols per a continuar sumant victòries".

D'altra banda, el capítol d'eixides del Femení A ho protagonitza la portera Lourdes Vilches, a la que el Villarreal CF li desitja molta sort en la seua nova etapa professional.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL