Cristina Díaz sosté la samarreta del Villarreal CF en un dels camps de la Ciutat Esportiva.

El Femení A incorpora talent a la medul·lar

07 / 09 / 2018

La migcampista Cristina Díaz és l'últim reforç del conjunt dirigit per Sara Monforte

El Femení A reforça amb talent i qualitat la sala de màquines del conjunt dirigit per Sara Monforte. El Villarreal CF ha arribat a un acord perquè la migcampista Cristina Díaz milite en el primer equip femení durant la present campanya 2018/19.

Cristina Díaz és una jove i prometedora migcampista de 21 anys. Formada a les categories inferiors del Villarreal CF, la futbolista ondera torna al club groc, després d'un periple de dues temporades a les files del Valencia B, amb el qual va guanyar la Segona Divisió.

El Submarí femení s'ha reforçat en aquest mercat estival amb fins a huit cares noves. A les incorporacions de Maria Sanjuán (portera), Yolanda Palomino (defensa), Lara Mata (defensa), Clara Martínez (migcampista), Naiara Ves (davantera), Laura Royo (davantera) i Sheila Guijarro (davantera) se li suma l'arribada de la migcampista de tall ofensiu Cristina Díaz, que estarà disponible per a l'inici de la competició, aquest dissabte a les 18.00 hores davant el Fundació Albacete.

"El Femení A està iniciant un projecte molt ambiciós"

Cristina Díaz va expressar la seua il·lusió per iniciar aquesta nova etapa en el Villarreal CF: "Torno al club molt il·lusionada. Podré estar a prop de casa i jugar en un equip en el qual regna un ambient fantàstic. Estic convençuda que podem fer grans coses". D'altra banda, la migcampista 'grogueta' elogiar el nivell del planter dirigit per Sara Monforte. "Tenim un equip molt fort, capaç de competir davant qualsevol rival. El Femení A està iniciant un projecte molt ambiciós i volia formar part d'ell", explica.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL