Jorge Ortó ofreció su primera rueda de prensa tras pasar a formar parte de la plantilla del Villarreal B. // ACF FOTOGRAFÍA

“Vindre ací és una gran oportunitat”

29 / 01 / 2014

Jorge Ortí, nou jugador del filial, va comparèixer en roda de premsa per primera vegada

Jorge Ortí, nou jugador del filial, va comparèixer en roda de premsa per primera vegada després de l'entrenament matinal que el conjunt de Lluís Planagumà va desenvolupar hui en la Ciutat Esportiva. L'aragonès, que arriba cedit del Real Zaragoza, va destacar que arribar al Villarreal B suposa una gran ocasió per a demostrar la seua vàlua com a futbolista. “Molt content amb el grup, amb les instal·lacions i amb el míster. A Saragossa no estava gaudint de molts minuts i vaig pensar que Villarreal era molt bona opció per a créixer com a futbolista. Vaig parlar amb Paco Herrera, que va estar ací, i em va dir que era un gran lloc per a venir, que tractaven molt bé a la gent de la pedrera i que m'ho recomanava completament. Vinc a aportar tot el que puga a l'equip, treballaré dur per a poder agafar minuts i, si els tinc poder aprofitar-los al màxim. Venir al Villarreal crec que és una gran oportunitat”.

A més, el saragossà va reconèixer que la possibilitat de poder lluitar per col·locar-se entre els cinc primers suposa tot un estímul com a esportista. “El poder ficar-nos en play-off és un objectiu molt bonic. És un grup molt bo i hi ha equip per a ficar-se en la lluita pels llocs de cap. Jo, personalment, tractaré d'ajudar per a aconseguir-ho, jugar el play-off i, per què no, apostar per pujar a Segona A”.

Quant a la posició que pot ocupar, Ortí va assenyalar que se sent còmode tant en punta com per darrere del davanter centre: “Sempre he jugat de davanter centre, però en els últims anys he jugat de segona punta i també em sent molt còmode. Crec que puc complementar-me a la perfecció amb Juanto i amb els altres davanters d'aquest equip”, va sentenciar. 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL