Los futbolistas del Villarreal posan junto a los miembros del proyecto Wanda de la temporada 13-14. // ACF FOTOGRAFÍA

Feliç Nou Any Xinès!

29 / 01 / 2014

Els jugadors del Villarreal i els xiquets del Projecte Wanda comparteixen un vídeo de felicitació

Els jugadors del primer equip Musacchio, Mario, Aquino, Pina i Jokic han protagonitzat, al costat dels nou futbolistes xinesos del Projecte Wanda de la segona promoció (és a dir, els de la 13-14), un vídeo amb motiu de felicitar l'Any Nou Xinès, recentment estrenat per a tota la comunitat xinesa. En el vídeo, els xiquets de Wanda ensenyen –amb major o menor èxit- als jugadors del Submarí a desitjar unes bones festes en xinès en aquest nou ‘Any del Cavall’.

El projecte Wanda

Al desembre de 2010, el Villarreal va subscriure un conveni de col·laboració amb el grup Dalian Wanda Group Corporation Ltd., en coordinació amb el govern central xinès i el Ministeri d'Esports, pel qual el Submarí participa activament en el procés de transformació del futbol xinés.

Per a entendre l'acord, és necessari destacar que existeix un interès d'Estat per part de Xina per potenciar el futbol dins del país i de situar-ho en el lloc que mereix. En futbol, Espanya és un país admirat per a Xina i sinònim de qualitat. Així, i amb la finalitat de fer créixer el futbol base xinés, el grup Wanda va encarregar a GreatGate-Zertior el desenvolupament d'un projecte de millora dels joves talents futbolístics xinesos, que seran enviats cada mes d'agost a Espanya per a formar-se i constituir a futur l'eix de la Selecció Xina.

Des de la temporada 2012-13 i durant tres temporades, ampliables a altres dues, Wanda envia anualment a la Ciutat Esportiva del Villarreal a deu futbolistes joves promeses xineses perquè puguen formar-se en la pedrera del Submarí.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL