Un plus d'intensitat

Un plus d'intensitat

21 / 01 / 2014

Edu Ramos destaca que suposa un gran complement per a competir en Segona BEdu Ramos, migcampista del Villarreal B, creu que el fet de poder treballar amb el primer equip suposa un gran complement a l'hora de jugar en Segona B, ja que el treball exigeix un plus d'intensitat. “L'entrenar amb el primer equip et dóna molta intensitat i crec que em beneficia de cara a les categories inferiors. Ara com ara, la preocupació és fer-ho bé amb el Villarreal B. Si ho faig bé, tindré la meua oportunitat amb el primer equip. Mantenir-se en el primer equip és difícil, i em fixe molt en Bruno perquè és un gran jugador, i té una intel·ligència i una intensitat que permet aprendre molt. Ara hi ha tres migcampistes, i Marcelino sol donar-me minuts i confiança en els entrenaments, el que em permet millorar molt”.

Quant a la bona trajectòria del filial i al seu bon moment de forma –el dissabte va anotar un dels quatre gols davant l'Ilicitano (4-1)-, el malagueny va reconèixer sentir-se bé, encara que el fonamental és l'equip. “M'estic trobant molt bé en el camp. El míster em dóna molta confiança i l'equip m'ajuda molt, però cal anar a poc a poc. Necessitem seguir treballant i no baixar el pistó ja que la resta d'equips són forts. Si volem jugar els play-off hem d'anar partit a partit i treballar dur per a aconseguir-ho, sense relaxació. Volem estar a dalt, tots els partits van a ser difícils i volem mantenir-nos en la zona alta”.

Per a l'andalús, el filial ha demostrat de sobres estar preparat per a lluitar per les posicions d'a dalt, ja que ha mostrat un gran nivell fins al moment. “La plantilla sembla que és curta però s'ha demostrat que tots estem al mateix nivell, i quan arriba l'hora de jugar ho fem tots molt bé. Tenim molt bona connexió en l'equip i el dissabte aconseguirem una victòria molt important. Va ser un bon partit on ens van eixir molt bé les coses en els últims minuts”.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL