El lateral esquerre del Villarreal C i Juvenil A porta cinc anys en l'escola groga

El futur, en la pedrera

11 / 01 / 2014

Adrián Marín, internacional sub-17 amb Espanya, somia amb arribar al primer equip, amb el qual ja ha compartit entrenaments

La pedrera del Submarí segueix sumant èxits i formant jugadors de primer nivell. En aquesta ocasió es tracta del lateral esquerre del Villarreal C, Adrián Marín Gómez (Múrcia, 9 de gener de 1997), un jugador en progressió meteòrica, que ja ha explicat per a les llistes de la selecció nacional Sub-17, i que ja ha realitzat entrenaments amb el primer equip.
El murcià, que acaba de complir 17 anys, porta cinc temporades formant part de l'escola del Villarreal i aspira a seguir creixent de groguet. “És genial sentir que el club s'interessa per mi i, sobretot, que aposta perquè puga seguir progressant. Crec que estic en una de les millors pedreres d'Espanya, al nivell dels equips més grans. Ací em sent com en la meua casa”, explica Adrián, que en les últimes setmanes ha tingut l'oportunitat d'entrenar-se amb el primer equip. "Ha sigut un honor, igual que una sorpresa, que Marcelino haja explicat amb mi per a entrenar amb 'els majors'. És una passada poder compartir pilota amb jugadors de tant nivell”, valora.
Encara que va començar la seua marxa futbolística com a davanter, posició que ocupava en el San Ginés -equip murcià del que procedeix-, la seua capacitat física i futbolística li han permès acoblar-se a la perfecció a la nova demarcació de la banda esquerra: "No m'ha costat adaptar-me a la posició. Sempre m'ha agradat atacar i en la banda tinc possibilitats de fer-ho". Tant és el seu perfil de lateral ofensiu que la passada temporada va estar fregant la xifra dels 15 gols, registre gens habitual per a un defensa.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL