“Els derbis són sempre complicats i diferents”

“Els derbis són sempre complicats i diferents”

10 / 01 / 2014

Planagumà destaca la competitivitat del Levante B a casa i creu que hauran de mostrar-se cauts

 

L'entrenador del Villarreal B, Lluís Planagumà, va destacar que, malgrat estar millor col·locats en la taula que el Levante B, pròxim rival del filial (demà dissabte, 16.30 hores, Ciutat Esportiva de Bunyol), les perspectives d'un partit sempre canvien quan es tracta d'un derbi. “Juguem contra un equip que està a baix i nosaltres portem dues victòries seguides, però açò és el que es pot valorar des de l'entorn. Des de dins, som conscients que ens enfrontem a un equip que és molt competitiu, que ha fet les coses molt bé perquè a casa solament ha perdut tres partits de deu i que a més és un derbi, que sempre són partits complicats i diferents. És important anar a competir i estar entre els sis primers quan quede poc perquè acabe la Lliga. El partit que jugues cada setmana és el que et farà saber on pots arribar a estar quan acabe la temporada”.

A més, el preparador català també va parlar de la baixa de Pepe Palau, que es perdrà el que resta de temporada per lesió i al que a l'equip li agradaria dedicar el triomf. “Anímicament ha sigut una setmana molt dura. La plantilla està patint molts colps: primer Felipe i Esteve, després Toño també venia d'una lesió greu, hem patit algunes baixes puntuals en partits importants… i ara solament faltava aquesta lesió que és atípica, anormal i molt greu. Minvament a nivell de nombre i de qualitat perquè ja no disposes d'un jugador que anava a competir amb uns altres perquè l'equip fóra millor i més competitiu. Ha sigut un colp perquè dins del vestuari és un jugador molt volgut, per açò esperem recuperar-nos i tenir l'oportunitat de dedicar-li la victòria”.

Finalment, el barceloní no va tancar la porta a possibles incorporacions, si ben si va voler aclarir que la prioritat és seguir apostant per jugadors de l'escola de futbol groga. “Hem de tenir en compte sempre que som un equip de cantera, que tenim una escola molt àmplia per a poder disposar de jugadors. Mai es pot descartar prendre alguna decisió, encara que siga alguna cosa que no depèn de mi, però la idea és prioritzar a la gent de casa”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL