El tècnic català dirigeix un dels entrenaments del filial. // ACF FOTOGRAFIA

La importància de ser constants

03 / 01 / 2014

El tècnic del filial considera que la clau està en el treball diari de tot el grup

 

El tècnic del Villarreal B, Lluís Planagumà, ha explicat que, a pesar que l'equip ha complit part dels seus objectius, resulta impossible parlar del futur si falla el treball diari de tot el grup, fins al moment excel·lent. “És veritat que bona part del treball està fet perquè portem prou de punts i la salvació sembla estar bastant a prop. Entenem que després d'acabar la primera volta en quarta posició podem aspirar a una bona classificació en la segona i poden passar coses importants a final de temporada. Però no podem pensar gens d'açò si, en el dia a dia, no som constants”.

El filial, que demà  s’enfrontarà a la UE Llagostera en el Mini Estadi (17.00), eixirà a per totes, encara que el preparador català és conscient de la fortalesa del rival, actual líder de la categoria. “Amb ganes de demostrar que l'equip està progressant a nivell competitiu i evidentment aspirant al fet que l'equip aconseguisca una victòria que sabem que serà difícil. El Llagostera és el líder, el que més marca i un dels quals menys encaixa. Solament ha perdut un partit, però per descomptat que nosaltres anem a posar tot de la nostra part”.

Pel que fa a si l'equip disposa de suficients futbolistes per a mantenir la seua bon trajectòria –és quart en la taula-, Planagumà va assenyalar que els fonamental és aconseguir un equilibri entre la formació i la necessitat de ser competitius. “El primer equip disposa dels jugadors del filial igual que el filial ho pot fer del Villarreal C i del Juvenil A. És el gran objectiu de l'escola i si algú necessita tira de l'equip que té baix. Si es pensa en una altra cosa, estaríem perdent la perspectiva del que és una escola de futbol. Crec que és difícil mantenir una dinàmica amb pocs jugadors i molt joves, però la clau és tenir l'equilibri entre ser competitius i seguir traient jugadors que aporten al club. Els jugadors del Villarreal, tots, sense excepció, poden competir en Segona Divisió B i, de fet, ho han demostrat en la primera volta”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL