Pepe Palau (izquierda) calienta durante un entrenamiento junto a su compañero Pablo González. // ACF FOTOGRAFÍA

“Competim millor que l'any passat”

31 / 12 / 2013

Pepe Palau creu que el filial és ara un equip “més madur” i “sencer”El migcampista del Villarreal B, Pepe Palau, va destacar que el filial ha sabut traure partit del seu primer any en la categoria i que ara, després d'una gran primera volta, és un equip molt més complet. “Estem contents. Crec que l'equip ha sabut plantar cara i hem acabat en posició de play-off i amb expectatives grans. Competim millor que l'any passat, però de moment la millor recepta és treball i ja veurem on ens col·loca la classificació. Som ara un equip més sòlid, amb mes automatismes i a voltes per inèrcia podem acabar guanyant. Hem madurat per a anar molt millor. Afrontem la segona volta amb ganes. Sabem que hi ha equip per a estar ací a dalt i competint com fins ara podem fer-ho”.

Per a l'alacantí, el fet d'estar ben col·locats en la taula suposa una motivació extra, ja que el grup vol demostrar del que és capaç. “Enguany si estem en una posició d'a dalt i és motivant, no com l'any passat, que no barallàvem per a estar a dalt no per a evitar llocs de perill.

A més, Palau va reconèixer que poder disposar de futbolistes com Pablo Íñiguez o Moi Gómez també és un reforç important per al grup. “Pablo i Moi estan implicats i saben que estan en el primer equip i que quan juguen amb el B han de donar-ho tot per a demostrar que mereix estar a dalt. A més, tots sabem que, si ho fem bé, tindrem la nostra oportunitat. El de Edu Ramos a Barcelona, on va ser titular, és una motivació per a tots”.

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL