Els xiquets del Projecte Wanda posen al costat de Miguel Ángel Moliner, vicerector de Planificació Estratègica, Qualitat i Comunicació de la UJI. // UJI

Els xiquets de Wanda visiten la UJI

18 / 12 / 2013

Els 19 futbolistes xinesos van conèixer d'a prop les instal·lacions de la universitat

Els 19 futbolistes del Projecte Wanda van visitar hui les instal·lacions de la Universitat Jaume I (UJI), institució que manté un conveni de col·laboració amb el Villarreal CF, per a conèixer d'a prop les instal·lacions acadèmiques i esportives del centre castellonenc. Els estudiants van visitar l'Edifici de Rectorat, la Biblioteca, el Pavelló Poliesportiu i les instal·lacions esportives a l'aire lliure, que inclouen diferents pistes de futbol.

El Projecte Wanda

Al desembre de 2010, el Villarreal va subscriure un conveni de col·laboració amb el grup Dalian Wanda Group Corporation Ltd., en coordinació amb el govern central xinès i el Ministeri d'Esports, pel qual el Submarí participa activament en el procés de transformació del futbol xinés.

Per a entendre l'acord, és necessari destacar que existeix un interès d'Estat per part de Xina per potenciar el futbol dins del país i de situar-ho en el lloc que mereix. En futbol, Espanya és un país admirat per a Xina i sinònim de qualitat. Així, i amb la finalitat de fer créixer el futbol base xinés, el grup Wanda va encarregar a GreatGate-Zertior el desenvolupament d'un projecte de millora dels joves talents futbolístics xinesos, que seran enviats cada mes d'agost a Espanya per a formar-se i constituir a futur l'eix de la Selecció Xina.

Des de la temporada 2012-13 i durant tres temporades (aquesta serà per tant la segona), ampliables a altres dues, Wanda envia anualment a la Ciutat Esportiva del Villarreal a deu futbolistes joves promeses xineses perquè puguen formar-se en la pedrera del Submarí.

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL