“És una gran ocasió per a tornar a guanyar a casa”

“És una gran ocasió per a tornar a guanyar a casa”

22 / 11 / 2013

 

Lluís Planagumà creu que el filial pot rescabalar-se dels seus últims resultats en el Mini davant l'Alcoyano

 

L'entrenador del Villarreal B, Lluís Planagumà, va destacar hui que el partit enfront de l'Alcoyano de matí (18.00 hores, Mini Estadi) suposa una gran oportunitat perquè el filial reprenga la senda de la victòria a casa, si ben l'important és afrontar la situació amb tranquil·litat. “Qui ens anava a dir que ara ens tocaria canviar la dinàmica a casa. No és que siga una dada preocupant, però sí ens agradaria que aquest siga un punt d'inflexió perquè el Mini Estadi torne a donar-nos els resultats que ens va donar l'any passat. Crec que disposarem de les millors condicions per a guanyar. Jugar contra un bon equip, dels millors de la categoria, no solament per jugadors, sinó per estil de joc. Hem de tenir la tranquil·litat de saber jugar, d'entendre que la situació anterior tampoc era normal Els partits de casa els hem donat com una normalitat i potser tampoc açò era cert. Estem en una part alta de la classificació, els rivals saben el que es van a trobar i també crec que és determinant que no comencem perdent”.

Per al català, l'Alcoyano compta amb una plantilla potentíssima i és un equip que aposta pel bon joc, per la qual cosa espera un gran partit. “L'Alcoyano intenta jugar, fa atacs combinats des de l'inici i compta amb jugadors determinants. Aquesta manera de jugar potser fa que no aconseguisca tots els punts que deuria, però crec que amb els jugadors i l'estil que tenen a la llarga serà, sinó un equip de play-off, dels quals es queden molt molt a prop”.

Una altra de les grans notícies per al Villarreal B aquesta setmana ha sigut la recuperació de bona part de la infermeria, que va arribar a tenir vuit futbolistes lesionats. “La novetat és que estem pràcticament tots. Ja solament queden Pablo González i Richi per lesió i hui ja hem pogut disposar de tota la resta de jugadors. Ara els problemes són per a l'entrenador, a l'hora d'encertar la convocatòria, triar l'onze i d'estar encertat a l'hora d'escollir, però benvinguts siguen”.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL