El futbol base del Submarí homenatja a Senna

El futbol base del Submarí homenatja a Senna

13 / 11 / 2013

Tots els equips base grocs van desfilar al costat de l'etern capità en la prèvia del Villarreal-Cosmos

Futbolistes de tots els equips del Villarreal CF, més de cinc cents, van desfilar en la prèvia del partit per acompanyar i homenatjar a Marcos Senna en la prèvia del partit amistós que el Villarreal va disputar hui amb el New York Cosmos en El Madrigal. Els canteranos de l'escola de futbol van ser els primers a envair el centre del camp, als quals va seguir el president groc, Fernando Roig.

A continuació, els espectadors van poder veure la projecció de dos vídeos d'homenatge sobre la pedrera i sobre el que representa l'etern capità. I després, el protagonista: amb un sonora ovació, Marcos Senna va saltar al camp acompanyat dels seus dos fills, un lluint l'uniforme del Villarreal i l'altre el del seu actual club, el New York Cosmos.

Encara quedava el moment més emotiu de la nit. L'onze del Villarreal va saltar al camp i Bruno, actual capità del Submarí, va fer lliurament a Marcos Senna del braçalet de capità amb la graderia ja totalment lliurada a l'espectacle, a la qual va seguir una foto de família de tot el grup. Un record inesborrable per a una nit inoblidable.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL