||||

Miguel Álvarez: "Esperem un partit molt bonic"

13 / 05 / 2022

El preparador groguet augura un derbi enfront del CD Castellón (dissabte, 17.00h) molt intens i atractiu en Castalia

El Villarreal B s'enfronta al CD Castellón aquest dissabte (17.00 hores) en l'Estadi Municipal de Castalia en el qual promet ser, com sempre, un partit "molt interessant, bonic i amb molta intensitat", com va destacar l'entrenador del filial groc, Miguel Álvarez, en la prèvia d'aquesta jornada. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del tècnic de Jaén abans de la cita a Castelló, important per a complir els objectius:

Un derbi amb molta intensitat

"Espere un partit com sempre que hem anat a Castelló, que es veuen partits molt interessants i molt bonics, amb molta intensitat. Dona gust anar a jugar allí perquè ens enfrontem a un equip molt important. És un ambient sensacional per als xics i per a qualsevol persona que estima el futbol. Cadascun lluita pels seus interessos, evidentment, però en la gespa es veuen partits molt atractius i de molt de ritme i es competeix amb noblesa per a guanyar el partit".

El rival

"És un equip que l'hem vist moltíssim perquè és un dels aspirants a estar a dalt per plantilla, cos tècnic i massa social. Hem analitzat molts partits i, per joc i per situacions, ha merescut més punts, però és el que té aquesta categoria. Ara es juguen molt. Tenen la seua última oportunitat, encara que no serà fàcil per a ells perquè hi ha molts equips implicats. Tenen jugadors que han jugat en categories superiors".

Objectius progressius

"L'objectiu és lluitar per l'ascens. En cinc anys que porte ací ningú m'ha parlat d'objectius, però els meus companys i jo sabem quins són. Un és el de formar als jugadors perquè és el prioritari, però també han d'entendre que en el futbol professional tenim l'obligació de guanyar. A l'estiu, el primer objectiu era la salvació perquè aquesta categoria és molt difícil. Una vegada, aconseguida, era la promoció i, ara, és l'ascens, però no pots anar pel tercer objectiu si no has aconseguit el primer perquè cal treballar dia a dia i respectar als contraris. No sé si ho aconseguirem perquè competim contra dos animals com són l'Andorra i l'Albacete. Si no podem quedar primers, anirem per la promoció".

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL