||||

El Villarreal renova la seua aposta pel futbol provincial

18 / 11 / 2021

El club groc ha enfortit els seus llaços amb els clubs de referència de futbol base de Castelló

El Villarreal ha reforçat la seua aposta pel futbol provincial de cara a la present campanya 2021/22. El club groc ha renovat els llaços i la cooperació que ja mantenia amb Benicarló BF, CE Vila d’Onda i UD Vall de Uxó i suma a aquesta aliança al club castellonenc el Primer Toque CF, amb el qual ja va treballar durant cinc temporades.

Els representants dels diferents clubs provincials han acudit a la Ciutat Esportiva Miralcamp per a segellar l'acord i reunir-se amb els responsables del futbol base del Villarreal CF. En la reunió, s'han traçat les línies estratègiques de treball i cooperació entre la Cantera Grogueta i els clubs convinguts, juntament amb un fluid intercanvi d'idees en llaures a potenciar la presència del Villarreal CF en l'àmbit del futbol a la província de Castelló.

A aquest acte han assistit per part del Villarreal CF, Miguel Ángel Tena, director de futbol del club, així com Pablo Cañada, Tino Traver i Pablo Pitarch juntament amb els representants dels clubs Juan Bosch (Benicarló BF), Ximo Guzmán (UD Vall de Uxó), David Palacios (CE Vila d’Onda) i Valero Fraile (Primer Toque CF).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL