||||

Villarreal Academy arriba a Indiana

18 / 05 / 2021

Els grocs obrin una nova acadèmia internacional als Estats Units

La Villarreal Indiana Academy és una realitat. El club groc ha obert una nova acadèmia internacional als Estats Units. Dirigida a joves d'entre 14 a 18 anys, ofereix una oportunitat única per als prometedors talents de la zona, que rebran formació futbolística sota la metodologia de la Cantera Grogueta, a més de combinar-la amb el pla educatiu que també ofereix l'acadèmia.

Els estudiants assistiran a classes en l'acadèmia abans de completar les sessions d'entrenament. Així mateix, Villarreal Indiana Academy s'ha associat amb la portera de la Selecció Canadenca Femenina Erin McLeod i la Dra. Rachel Lindvall, els qui ajudaran a integrar el seu pla d'estudis en el seu dia a dia.

El naixement de la Villarreal Indiana Academy es tracta d'una ampliació del projecte Villarreal Academy. El projecte d'acadèmies internacionals del club ja compta amb diverses acadèmies a tot el món. Als Estats Units, es troben en estats com Virgínia, Nebraska, Nova York, Carolina del Nord, Texas, Nevada i ara Indiana.

"No estem elevant el futbol sol una mica, ho estem elevant deu nivells", va dir el director de l'acadèmia Ethan Hunt. A més, va agregar: "La Villarreal Indiana Academy proporcionarà oportunitats mai vistes en moltes parts dels Estats Units, però especialment a la regió. Els estudiants-atletes tindran l'oportunitat de viatjar per la regió, el país i el món. També tindran l'oportunitat d'obtindre un diploma d'escola secundària mentre aconsegueixen el seu somni com a jugador de futbol”.

Per a obtindre més informació sobre Villarreal Indiana Academy, pots visitar la seua WEB OFICIAL 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL