||||

Les acadèmies internacionals coneixen millor a Pau Torres

07 / 04 / 2021

El jugador groc ha respost les preguntes dels joves jugadors internacionals del Villarreal de tots els racons del món

Una oportunitat excepcional. Els joves jugadors de les acadèmies internacionals del Villarreal CF han participat en una divertida activitat amb el futbolista del primer equip Pau Torres, que ha respost a totes les preguntes que han enviat els xiquets i xiquetes ‘groguets’ de tots els llocs del món.

Les qüestions dels xicotets fans internacionals han assaciat la seua curiositat sobre el futbolista de Villarreal, que es va incorporar a la Cantera Grogueta sent molt xicotet i que, amb treball i sacrifici, va anar complint etapes en el futbol base groc fins a consolidar-se com un futbolista vital en el primer equip i convertir-se en un habitual de les convocatòries de la Selecció Espanyola.

Sense cap dubte, Pau Torres és un referent i un exemple per als milers de xicotets futbolistes que llueixen amb orgull els colors del Villarreal als Estats Units, el Japó, Mèxic, Austràlia, Corea del Sud o Suècia. Tots ells somien amb, algun dia, debutar algun dia en l'Estadi de la Ceràmica. El camí de Pau fins a aconseguir-lo no ha sigut senzill. Com ell mateix reconeix, ha viscut bons i mals moments. No obstant això, per al ‘4’ groc el més important és “saber reconéixer quan alguna cosa va malament i lluitar per a canviar la situació i poder millorar”.

Per a l'internacional groc, la seua trajectòria com a professional no haguera sigut possible sense el Villarreal CF: “He tingut la sort de poder tindre un club tan especial com aquest a la meua ciutat. He comptat amb grans companys i molts dels millors tècnics de futbol base, que m'han ajudat i m'han fomentat l'esperit de competència i sacrifici des de ben xicotet”.

Durant la distesa xarrada amb els xicotets jugadors ‘groguets’ de tot el món, Pau Torres també ha revelat qui van ser els seus majors ídols futbolístics quan era més jove. Per a ell, tant Bruno Soriano, al qual considera un referent per a tots els canteranos, com Santi Cazorla, del qual remarca que és un “jugador excepcional dins del camp i una persona meravellosa fora d'ell” són dos esportistes en els quals s'ha fixat no únicament pels seus dots futbolístics, sinó també pels seus valors i la seua excel·lent qualitat humana.

Abans de concloure la trobada virtual, el vila-realenc ha volgut motivar a tots aquells xiquets i xiquetes que juguen al futbol perquè perseguisquen els seus objectius, però, sobretot, que gaudisquen jugant ja que tornar a casa satisfet pel treball realitzat és la millor sensació.

El projecte de Villarreal Academy compta amb les següents acadèmies internacionals: Villarreal Virgínia, Villarreal Nebraska, Villarreal Force, Villarreal NY Bolaños, Villarreal Texas, Villarreal Las Vegas, Villarreal Houston, Villarreal Montreal, Villarreal Halland, Villarreal CD México, Villarreal Sydney, Villarreal Melbourne i Villarreal Krasnodar. Així mateix, també formen part de la família ‘grogueta’ les escoles afiliades d'Obyungear (Corea del Sud), Kashima Academy (el Japó), Adiur (l'Argentina) i FC Santa Coloma (Andorra).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL