||||

Houston, tenim nova acadèmia!

26 / 03 / 2021

El Villarreal inicia un nou projecte internacional a la ciutat texana dels Estats Units

El Villarreal CF ha fundat la Villarreal Houston Academy, una nova acadèmia internacional a la ciutat de Houston (Estats Units). Aquest nou projecte estarà dirigit a xiquets i xiquetes menors de 12 anys que vulguen aprendre sobre futbol baix la metodologia líder del Submarí Groc.

Aquesta nova acadèmia és un pas més en el projecte de la Villarreal Academy. El projecte d'acadèmies internacionals del club compta ja amb sis bases als Estats Units: Villarreal Force, Villarreal Las Vegas, Villarreal Nebraska, Villarreal North Texas, Villarreal NY Bolaños i Villarreal Virginia. El Villareal Houston, abans conegut com Fall Creek Soccer Club, s'unirà a la família dels grocs als Estats Units.

Després de signar-se l'acord de col·laboració, el director del Villarreal Houston, César Coronel, va declarar: "Decidim associar-nos amb el Villarreal CF perquè, com a club comunitari local, havíem estat buscant una via de desenvolupament per als nostres participants. L'opció d'una programació de futbol de qualitat a Houston és molt limitada i no ofereix moltes opcions per a les famílies. Amb l'arribada del Villarreal, ara podem oferir a les nostres famílies una via perquè els xiquets aconseguisquen els seus objectius futbolístics".

Per als xiquets interessats a unir-se a la nova acadèmia internacional, se celebraran en els mesos de maig i juny.

Per a més informació sobre la Villarreal Houston Academy visite: www.villarrealhouston.com    

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL