||||

Personalitat i espectacle en un atractiu partit de filials

22 / 01 / 2021

Miguel Álvarez ha augurat un partit de molt de nivell davant l'Atlético Levante (diumenge, 16.00 hores)

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut aquest matí en roda de premsa davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit de lliga davant l'Atlético Levante, que se celebrarà a la Ciutat Esportiva del conjunt granota (diumenge, 16.00 hores): “La clau serà saber dinamitar aqueix sistema de joc que ens plantejaran, perquè crec que jugaran amb cinc jugadors en defensa. Hem de ser nosaltres mateixos. Sabem que serà difícil".

El tècnic groc ha confessat que espera un encontre igualat entre dos filials competitius que practiquen un futbol vistós: “Sàrria un partit bonic entre dues filials i hi haurà molts jugadors de qualitat en el camp. Volem fer un altre passet avance guanyant fora de casa".

Finalment, el tècnic de Jaén ha reconegut que les posicions de play-off d'ascens estaran molt cares aquesta temporada: “La segona i la tercera plaça estaran molt renyides. Serem molts equips els que estarem en la lluita. Serem exigents amb nosaltres mateixos i intentarem estar entre aqueixos tres primers a final de temporada”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL