||||

Un il·lusionant 2021 per a la Cantera Grogueta

04 / 01 / 2021

El futbol base groc augura un emocionant any amb l'objectiu d'aconseguir nous èxits

Els diferents conjunts que formen la Cantera Grogueta esperen amb ganes i il·lusió els nous reptes que arribaran en 2021. Al cap d'un any condicionat per la pandèmia encara que acompanyat de moltes emocions i triomfs en les diferents categories del club, els conjunts del futbol base groc continuen treballant per a millorar any rere any i progressar en la formació dels joveníssims talents del Villarreal CF.

El Villarreal B, amb el ‘play-off’ en l'horitzó

Un dels equips que somia amb fer de 2021 un any per al record és el Villarreal B. El conjunt dirigit per Miguel Álvarez es troba tercer en el Grup 3B de la Segona Divisió B i acumula set partits sense conéixer la derrota. Després d'una temporada en la qual el filial groc es va quedar a només tres punts de disputar el play-off d'ascens després de la suspensió de la lliga regular, el propòsit per a aquest nou any passa per acabar la temporada en la part alta de la taula per a ser novament aspirant al somiat ascens a la Segona Divisió.

El Villarreal C vol continuar creixent en una complicada categoria

El Villarreal C treballarà per a continuar progressant en el complicat Grup 6 Nord de la Tercera Divisió en 2021. Després d'un inici de temporada amb algun sobresalt, el projecte del segon filial groc passa per continuar formant als joves talents que emergeixen des de la Cantera Grogueta i que puguen adquirir l'experiència necessària en la categoria. Un objectiu que perseguirà amb il·lusió l'equip dirigit per Miguel Ángel Tena en la segona meitat de la temporada.

El Juvenil A somia poder defensar el títol de campió

El Juvenil A buscarà repetir la gesta de la temporada passada en el Grup 7B de Divisió d'Honor Juvenil. Baix el comandament del tècnic de Moncofa Pere Martí, els xavals del Juvenil A es troben líders amb 25 punts i buscaran seguir amb la bona ratxa per a poder disputar la Segona Fase de la Copa de Campeones i intentar revalidar el títol de campió per tercer curs consecutiu.

El Cadet A i l'Infantil A tractaran de tornar a conquistar el títol en la seua categoria

El Cadet A i l'Infantil A del Villarreal CF lluitaran per tornar a alçar el títol de la categoria autonòmica. Fruit de la bona faena realitzada aquesta temporada tots dos equips són els líders en la seua respectiva categoria, i el propòsit en 2021 passa per mantindre la primera posició després d'una temporada en la qual no van poder aconseguir el guardó de campions.

L'Aleví A, un bonic camí per recórrer

En una temporada diferent a causa de la pandèmia, l'Aleví A se troba líder en la categoria Aleví Preferent Grup 1. Els jugadors grocs pretendran enguany aconseguir el títol de lliga i poder disputar la prestigiosa Liga Promises, que es va suspendre la temporada passada a causa de la crisi sanitària i que s'ha celebrat durant els últims anys a la Ciutat Esportiva Pamesa. A més, es prepararan per a deixar arrere el futbol huit i poder fer el salt definitiu al futbol onze.

Continuar treballant en la formació i metodologia dels joves jugadors grocs

Tots els equips de la Cantera Grogueta seguiran en 2021 aplicant la metodologia de treball del Villarreal CF per a la formació dels jugadors grocs, incidint en l'aspecte humà i respectant els valors amb els quals s'identifica el club. També es continuarà apostant per l'exitós protocol sanitari que es va implementar en l'inici de la pandèmia i que ha reduït notablement la incidència del virus, per a d'aquesta forma continuar protegint al màxim a tots els jugadors grocs.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL