||||

Apunta't al Campus de Nadal del Villarreal!

16 / 11 / 2020

L'esdeveniment se celebrarà del 28 al 31 de desembre a la Ciutat Esportiva PAMESA

No et quedes sense la teua plaça i participa! El Villarreal CF ha posat en marxa una nova edició del seu Campus de Nadal, que se celebrarà a la Ciutat Esportiva PAMESA Cerámica del 28 al 31 de desembre (de 09.00 a 14.00h). L'esdeveniment serà una oportunitat única per a viure el nadal com un autèntic futbolista del Villarreal, ja que els participants entrenaran i disputaran enfrontaments en les instal·lacions oficials del club groc.

Per si fos poc, el Campus de Nadal també inclou equipació esportiva completa del Villarreal CF, doble sessió d'entrenament diari, treball específic de porters i una autèntica competició de mini-partits per categories. Així mateix, tots els jugadors participants rebran un diploma oficial del Villarreal CF.

Si tens entre 4 i 17 anys i vols gaudir de divertides sessions d'entrenament, no dubtes a apuntar-te al Campus de Nadal emplenant aquest formulari. Per tan sols 150€ (140€ si eres jugador del futbol base del Submarí Groc) podràs viure de primera mà una experiència única. 

Per a obtindre més informació es pot cridar als següents telèfons: 964 500 250 o 678 636 252. Apunta't ja!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL