||||

Villarreal Academy desembarca a Mèxic

30 / 10 / 2020

El club groc estableix una nova acadèmia 'grogueta' a Ciudad de México

El Villarreal CF, a través del projecte Villarreal Academy, obrirà una nova acadèmia internacional a Mèxic. La Villarreal CD Mèxic Academy tindrà cinc seus repartides en la capital del país asteca.

Els xics i xiques de la Villarreal CD Mèxic Academy s'entrenaran baix la metodologia del Villarreal CF, i el club treballarà en contínua formació amb tot l'equip esportiu de l'acadèmia per a ajudar els jugadors a créixer mitjançant un enfocament de desenvolupament individual del jugador.

Israel Gutiérrez, director general de la Villarreal CD Mèxic Academy, explica: “Ciutat de Mèxic està ple de talent i creiem que el nostre enfocament de l'esport rei tindrà un impacte molt positiu en els jugadors i la comunitat. Considere que el Villarreal CF és un club de talla internacional, el qual ha tingut en les seues files alguns jugadors mexicans i això em va portar a pensar en gran i a voler estar a bord del Submarí Groc”.

En l'actualitat, el Villarreal compta ja amb un gran nombre d'acadèmies i escoles afiliades al voltant del món, en països com els Estats Units, Austràlia, Suècia, el Japó, la Xina, Puerto Rico, Corea del Sud, el Canadà, i Mèxic.

Per a més informació sobre Villarreal CD Mèxic Academy, visita: http://www.villarrealcdmxacademy.com

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL