||||

Pensant en gran

16 / 10 / 2020

Miguel Álvarez es mostra il·lusionat de cara a l'inici de temporada davant la SCR Peña Deportiva

Rumb a nous reptes. El Villarreal B inicia una nova temporada aquest diumenge (12.00 hores) visitant el Municipal Santa Eulalia per a enfrontar-se a la SCR Peña Deportiva. En la seua primera compareixença del curs, Miguel Álvarez ha assegurat que afronten la campanya 2020/21 amb molta il·lusió: “Tenim ganes de tornar a competir. Enguany hi ha una plantilla molt jove i amb molt de talent, que hem de construir futbolísticament. En pretemporada, els jugadors ens han donat senyals i ens han transmés sensacions que tot anirà bé”.

Per al tècnic de Jaén, iniciar el campionat amb una victòria s'antulla tot un desafiament: “La Peña Deportiva és un equip humil i amb molta faena. Un conjunt molt competitiu, amb un ritme i intensitat molt alta. Per a guanyar hem de ser nosaltres mateixos, sense renunciar al nostre estil ni identitat”.

D'altra banda, el preparador del Villarreal B ha assegurat que encara és ràpid per a marcar-se objectius, encara que sí que té clar quin serà el camí a seguir: “La nostra labor de formació i aprenentatge és fonamental per a formar-los bé i tindre la capacitat de competir a un nivell molt alt. Entenem que la millor manera d'aconseguir objectius és fer créixer als nostres jugadors. Sempre pensem en gran, però amb humilitat”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo