||||

El Villarreal B sí que està

14 / 09 / 2020

Tots els components de la plantilla del filial groc han renovat el seu abonament del Villarreal CF

Un exemple. Tots els components de la plantilla del Villarreal B i el seu cos tècnic han decidit renovar el seu abonament del Villarreal CF per a aquesta temporada 2020/2021 i se sumen així a la campanya llançada pel club #YoSíEstoy. Per això, han volgut gravar un missatge molt especial per als seguidors del Submarí que es pot veure clicant en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Cal recordar que els aficionats grocs tenen fins demà dimarts 15 de setembre per a renovar el seu abonament en la seua butaca habitual. Ja a partir del dimecres serà el torn per a canvis d'ubicació, encara que també podran fer-se nous abonats.

La campanya d'abonats, que durarà fins al 30 de setembre, avança a molt bon ritme, superant els registres de la temporada passada a hores d'ara. Una vegada més, l'afició ‘grogueta’ està demostrant que, fins i tot en les circumstàncies més adverses, està amb el Villarreal CF, superant ja la barrera dels 10.000 abonats.

Baix el lema #YoSíEstoy, el club groc ha realitzat un important esforç, llançant una campanya d'abonaments que presenta fortes compensacions per als abonats ‘groguets’, que no van poder assistir a les últims encontres que va disputar el Villarreal CF el passat curs a causa de la pandèmia del COVID-19.

CONDICIONS DE LA CAMPANYA 2020/21: Únicament vàlides de l'1 al 30 de setembre

Els abonats de la temporada passada poden triar entre renovació d'abonament o devolució dels diners per a la pròxima temporada. La campanya d'abonaments, que tindrà lloc exclusivament de l'1 al 30 de setembre, presenta les següents opcions:

 • OPCIÓ 1. Per a fomentar la renovació, els abonats que decidisquen renovar la seua passada per a la temporada 2020/21 gaudiran d'un 60% de descompte en el preu de l'abonament, independentment de quin siga la seua categoria (VYP Or, VYP Plata i Abonament General). A més, com a mostra de solidaritat i compromís amb la conjuntura actual, els abonats que arran de la pandèmia del COVID-19 estiguen en situació d'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE) obtindran un 75% de descompte.
 • OPCIÓ 2. El Villarreal CF reembossarà els diners corresponents al 30% de l'abonament a aquells abonats que no desitgen renovar i sol·liciten el reembossament corresponent pels sis partits que no van poder veure la temporada passada a causa de la pandèmia del COVID-19.
 • OPCIÓ 3. Els afeccionats que vulguen ser nous abonats del Villarreal CF tindrà un 20% de descompte respecte a la campanya anterior en el seu carnet per a la temporada 2020/21.

L'abonament per a la temporada 2020/21 inclou tots els partits que el Villarreal CF jugue com a local en l'Estadi de la Ceràmica de LaLiga, la fase de grups de l'Europa League i fins a huitens de final de la Copa del Rey.

El club continuarà premiant l'assistència amb descomptes: els abonats que s'hagen perdut fins a un màxim de 3 partits en la 2019-20, seran ‘Very Yellow People’ Or en la 2020-21; mentre que els que s'hagen absentat entre 4 i 6, seran ‘VYP’ Plata. Els 6 partits que es van disputar a porta tancada en la 2019-20 es comptabilitzaran com assistits per als VYP.

Els abonaments de categoria especial mantindran la bonificació d'anteriors temporades, aplicada sobre el descompte base del 60% o 75% (ERTE).

 • Carnet jove. Els aficionats menors de 25 anys gaudiran d'un 50% de descompte addicional, que s'aplicarà sobre la rebaixa del 60% o 75% (ERTE) corresponent a la renovació de l'abonament.
 • El club mantindrà la renovació gratuïta als aturats. El primer any serà totalment gratis, mentre que el segon i tercer any, els aturats hauran de pagar un 33% i 66% del preu de l'abonament, respectivament. Aquests dos últims descomptes s'aplicaran sobre la bonificació del 60% o 75% ERTE corresponent a la renovació de l'abonament.
 • Jubilats i pensionistes. S'aplicarà una rebaixa de 15 euros al preu de l'abonament per a jubilats i pensionistes, que s'afegirà al descompte corresponent per la renovació de l'abonament (60% o 75% en cas de ERTE).

El Villarreal CF, compromés amb la situació

Davant el panorama incert a causa de la pandèmia del COVID-19, el Villarreal CF es compromet a adoptar les mesures de compensació oportunes en relació als partits que se celebren a porta tancada o amb reducció d'aforament durant la pròxima temporada.

Períodes de renovació i alta de nous abonats

 • El període de la campanya d'abonats serà exclusivament de l'1 a 30 de setembre. Les condicions presentades ja no tindran validesa a partir de l'1 d'octubre.
 • De l'1 al 15 de setembre: renovació i alta de nous abonats.
 • A partir del 16 de setembre: canvis d'ubicació i alta de nous abonats.
 • Facilitarem les gestions online perquè no hages de vindre a renovar el teu carnet o sol·licitar el reembossament de manera presencial.
 • També es podrà renovar en les taquilles de l'Estadi de la Ceràmica i a la Botiga Oficial de la Plaça Major de Vila-real.
 • El club oferirà facilitats de finançament en el pagament dels abonaments a través de CaixaBank, patrocinador del Villarreal.

Graderia d'Animació i avantatges d'abonat

 • El Villarreal continuarà habilitant la Graderia d'Animació.
 • Els abonats continuaran comptant amb avantatges i descomptes amb les empreses col·laboradores del Submarí gràcies a Yellow Club.
 • Els abonats del Villarreal CF podran obtindre, de manera gratuïta, els abonaments del TAU Castelló (bàsquet) i Bisons Castelló (futbol sala) per a la pròxima temporada.

#YoSíEstoy

#EndavantMésQueMai

Per a més informació es pot visitar la següent secció de la web oficial: https://villarrealcf.es/fans/abonate 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL