||||

La Villarreal Academy continua creixent

07 / 08 / 2020

El projecte d'expansió internacional del club groc ha ampliat els seus horitzons i afronta nous desafiaments

El Villarreal CF, a través del projecte de Villarreal Academy, continua expandint la seua marca i exportant la seua metodologia en una gran quantitat de països. En la passada temporada 2019-20, el Submarí va desembarcar en diversos punts del continent americà, així com a Suecia i Australia.

El club ‘groguet’ va fundar les acadèmies de Villarreal North Texas, Villarreal NY Bolaños i Villarreal Force als Estats Units, Villarreal Puerto Rico, Villarreal Halland a Suècia i Villarreal Melbourne a Austràlia.

En el seu afany per expandir la metodologia de treball del Villarreal CF, els entrenadors grocs han viatjat per tot el món per a formar part de proves d'accés, clínics i campus en països com el Canadà, Panamà, els Estats Units, Suècia, Puerto Rico, Corea del Sud i Austràlia.

La Villarreal Soccer Experience, una aventura inoblidable per Miami

Un dels esdeveniments més destacats de l'aventura internacional del Villarreal CF durant la passada temporada va ser la Villarreal Soccer Experience powered by LaLiga, un esdeveniment que es va celebrar a Miami durant el mes de novembre que va comptar amb múltiples activitats i va culminar amb la celebració d'un prestigiós torneig aleví que va comptar amb la presència de les llegendes grogues Marcos Senna i Diego Forlán.

A més, des de setembre de 2019, el Submarí participa en un projecte impulsat pel club xinés Dalian Pro, pertanyent al Grup Wanda, que consisteix en la participació d'entrenadors de la Cantera Grogueta en els programes esportius de tres centres educatius de la ciutat de Dalian. Els preparadors ‘groguets’ es van instal·lar en país asiàtic i formen part de l'estructura de futbol de tres centres especialitzats de formació per a joves jugadors d'entre 6 i 12 anys.

Experiències i programes en les instal·lacions esportives del Villarreal

Les instal·lacions esportives del Villarreal també es van obrir al món. Tant jugadors com tècnics de les acadèmies internacionals i escoles afiliades van visitar la Ciutat Esportiva per a participar en programes i experiències com el Coach Development Program, el Player Development Program i la Player Training Week. Especialment significativa va ser la visita de l'escola afiliada oficial del Villarreal al Japó, la Kashima Gakuen Academy, que va aterrar a Vila-real amb dotzenes de jugadors per a participar en una Team Playing Experience, en la qual es van exercitar i van jugar partits amistosos al nostre país.

La Villarreal Academy s'adapta als temps de pandèmia

La pandèmia del COVID-19 va detindre l'activitat esportiva en quasi tots els racons del planeta, però aquest contratemps no va impedir que el Villarreal i les seues acadèmies continuaren treballant amb els seus joves talents. Els entrenadors van seguir en contacte amb els seus jugadors i familiars a través de tallers i videoconferències en les quals van participar convidats molt especials.

El jugador del Villarreal B Fer Niño va ser protagonista d'una de les activitats, en participar en una videollamada amb el jugador Mateo Villanueva de la Villarreal North Texas Academy, que recentment lesionat, va escoltar els consells del futbolista gadità per a tornar amb més força als terrenys de joc.

A la recerca de nous reptes

Després d'una temporada excel·lent en l'apartat internacional, la Villarreal Academy continuarà treballant per a créixer i arribar a més racons del planeta la temporada que ve. De moment, les acadèmies internacionals del Submarí ja han iniciat les proves d'accés per al pròxim curs. Il·lusions renovades per a afrontar nous desafiaments. Endavant, Villarreal Academy!

Pots obtindre més informació sobre el projecte internacional del Submarí en VILLARREAL ACADEMY.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL