||||

Nou torn per al Campus de la Ciutat Esportiva PAMESA!

19 / 06 / 2020

Després de l'èxit d'inscripció s'ha obert un nou torn que se celebrarà del 13 al 17 de juliol

Després de l'èxit d'inscripció en el primer torn del Campus oficial a la Ciutat Esportiva PAMESA (del 6 al 10 de juliol ja complet), s'ha obert un segon torn que se celebrarà del 13 al 17 de juliol en les mateixes instal·lacions. És una activitat esportiva dirigida a xiquets/as entre 4 i 17 anys que consisteix en un programa formatiu de doble sessió de futbol matinal baix els paràmetres de la nostra metodologia d'entrenament i dirigit pels nostres entrenadors de la pedrera. L'objectiu principal és aprendre divertint-te amb la pilota com a eina de treball. El cost del Campus és de 180 euros.

Per a apuntar-te al Campus de la Ciutat Esportiva PAMESA CERÁMICA només has d'emplenar el formulari d'inscripció que trobaràs en el següent enllaç:
CAMPUS CIUDAD DEPORTIVA PAMESA

El Campus Pro, a Benicàssim i Puigcerdà

A més, cal tindre en compte que el Campus Pro del Villarreal CF tornarà a celebrar-se aquest pròxim mes de juliol amb dues seus (Benicàssim i Puigcerdà) i tres torns diferents. El termini d'inscripció està obert per al primer torn a Puigcerdà (del 12 al 18 de juliol), pel fet que el segon torn ja està complet (del 19 al 25 de juliol). A més, el torn a Benicàssim també està complet (del 5 al 11 de juliol).

El Campus Pro és una activitat esportiva dirigida a xiquets/as entre 4 i 17 anys que consisteix a realitzar una estada setmanal interna a l'estiu amb jugadors arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional.

Desenvolupem un programa formatiu intens de futbol sota els paràmetres de la nostra metodologia d'entrenament i dirigit pels nostres entrenadors de la pedrera. Potenciem la figura del porter com a perfil d'especialista en el joc realitzant un cicle de treball específic diari. Demostra el teu millor nivell en el terreny de joc i aconsegueix una plaça per a participar en els Tornejos Internacionals del Villarreal CF.

Per només 595 euros, el Campus Pro inclou l'allotjament en règim de pensió completa, cobertura mèdica, dos equipaments del Villarreal, trasllats en bus tant a la Ciutat Esportiva com a la seu seleccionada. Com a colofó, el Campus Pro comptarà amb una inoblidable festa de clausura en la qual es procedirà a entregar diplomes personalitzats.

Així mateix, aquells que demostren tot el seu potencial sobre el terreny de joc durant l'evolució dels campus podran ser seleccionats per a participar en els Tornejos Internacionals del Villarreal CF.

Per a apuntar-te al Campus Pro del Villarreal CF només has d'emplenar el formulari d'inscripció que trobaràs en el següent enllaç: 
CAMPUS PRO

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL