||||

Sorpresa a la festa final de Psicomotricitat

08 / 06 / 2020

El futbolista Pau Francisco Torres va participar com a convidat especial en l'acte de clausura

El futbolista vila-realenc de la primera plantilla del Submarí, Pau Francisco Torres, va participar en la festa de final de temporada realitzada pels xiquets/es del curs de Psicomotricitat del Villarreal CF, amb edats compreses entre 3 i 5 anys. En total, quasi 100 xiquets han format part del Curs de Psicomotricitat durant aquesta campanya.

Pau va sorprendre el grup de 5 anys durant la festa, entrant per videoconferència i dedicant-los unes paraules d'ànim. Sens dubte, tota una referència per als xicotets, que li ho van agrair enormement.

La festa de Psicomotricitat sol celebrar-se a la Ciutat Esportiva, amb inflables i jocs diversos, però a causa de la situació de confinament per la pandèmia del COVID-19 aquesta temporada ha hagut de modificar-se el pla.

Malgrat això, no va faltar la diversió. Els xicotets van participar en una yincana repleta de proves que tenien com a objectiu recopilar peces del seu propi diploma personalitzat. Una vegada realitzades totes les proves, van poder completar-ho com si fóra un puzle.

La festa va acabar amb un divertit ball que ja s'ha convertit en tradició. No en va, durant tot aquest confinament, els monitors i els xicotets han continuat reunint-se dues vegades per setmana per a realitzar divertides activitats.

Més sobre el Curs de Psicomotricitat

L'objectiu és facilitar el desenvolupament global de la persona des de totes les seues àrees d'actuació: motriu, cognitiva i soci-afectiva, sent el joc l'activitat principal d'actuació i que tinga com a finalitat fer progressar la condició física dels xicotets.

La psicomotricitat conjumina accions motores, cognitives, emocionals… Activitats que es fonamenten en el moviment natural i espontani del xiquet. El joc és pres com l'instrument metodològic en l'estructura de les sessions mitjançant el qual es fomenta l'exploració de totes les possibilitats de moviment.

Aquesta activitat en edat primerenca mitjançant el joc, l'activitat física i activitats d'expressió implica una participació a nivell intel·lectual, física, social i emocional encaminada cap a la pràctica d'un esport intel·ligent d'àmplia base soci-motriu com és el futbol. El curs té la possibilitat en cas que es duga a terme un o dos dies a la setmana, depenent de l'elecció de cada pare, que tria una activitat adequada d'esplai per a un sa creixement del seu fill.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL