||||

L'exemple de Fer Niño

20 / 05 / 2020

El futbolista groc ha compartit la seua experiència amb Mateo Villanueva, jugador de la Villarreal North Texas Academy

Una sorpresa i valuosos consells. El canterano groc Fer Niño ha compartit la seua experiència i ha donat ànims a Mateo Villanueva, jugador de la North Texas Academy, que s'ha lesionat recentment del seu genoll. El futbolista del Villarreal B ha respost les preguntes del jove talent nord-americà i li ha donat tot tipus de recomanacions sobre com afrontar la recuperació.

En la temporada 2016-17, Fer Niño va patir una lesió en el lligament creuat del genoll dret que li va tindre diversos mesos fora dels terrenys de joc. Lluny de perdre la il·lusió pel futbol, el jugador del planter ‘groguet’ va treballar per a recuperar-se i poder tornar a ajudar als seus companys.

Oblidada la seua lesió, en la passada campanya, Fer Niño va ser un dels jugadors més destacats de la impressionant temporada del Juvenil A, que va guanyar la Copa del Rey i el campionat de lliga.

Aquesta temporada ha sumat minuts amb el Villarreal C i el Villarreal B i, a més, ha complit el seu somni de debutar amb el primer equip i marcar dos tants decisius davant el Deportivo Alavés, en LaLiga, i el Rayo Vallecano, en Copa del Rey.

Dona-li al play i coneix tots els consells que Fer Niño ha compartit amb Mateo Villanueva!

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL