||||

Ric, ric i amb fonament

14 / 05 / 2020

El Cadet i l'Infantil del Villarreal participen en un divertit concurs intern de desdejunis saludables

No és MasterChef, però quasi. Els joves jugadors del Cadet i l'Infantil del Villarreal estan participant durant aquest confinament en un divertit i sa concurs d'elaboració de desdejunis saludables. Una idea que va tindre el cos tècnic al costat del nutricionista de la Cantera Grogueta, Miguel Pérez, amb la condició que els futbolistes s'adonaren de la importància de l'alimentació des de la primera hora del dia. Tot això, amb el beneplàcit del Cap de Nutrició del Villarreal CF, Héctor Usó.

Els jugadors del planter elaboren cada dia un desdejuni amb cinc ingredients que el nutricionista Miguel Pérez els aconsella. A partir d'ací vola la imaginació. Hi ha qui es complica més i hi ha qui menys, però tots eixen guanyant amb un desdejuni ric, ric i amb fonament.

Quan ja tenen elaborat el desdejuni, els joves futbolistes grocs han de fer-li una foto i pujar-la al drive compartit amb el cos tècnic i el nutricionista del club. Aquests valoren i qualifiquen cadascun creant una classificació. Els pitjors situats han de complir una sèrie de ‘càstigs’.

Per a gaudir del reportatge realitzat per Villarreal TV sobre els desdejunis saludables del Caete i l'Infantil del club tan sols cal punxar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL