||||

Les acadèmies internacionals lluiten contra el COVID-19

05 / 05 / 2020

Els entrenadors del Villarreal continuen treballant estretament a través de les noves tecnologies amb les acadèmies que expandeixen la metodologia del Submarí a tot el món 

La pandèmia del COVID-19 s'ha convertit en un fenomen global que ha afectat la major part del planeta. Des de fa diverses setmanes, les autoritats de multitud de països han pres mesures excepcionals per a combatre el virus, que han comportat el confinament de la població i el cessament de l'activitat esportiva. Davant aquesta situació excepcional, les acadèmies internacionals del Villarreal CF s'han adaptat ràpidament per a oferir el seu suport i solidaritat a les famílies de les diferents comunitats que col·laboren amb l'entitat groga, transformant per complet els serveis i ensenyaments que el club estava proporcionant fins hui.

"L'objectiu del club a nivell internacional des del primer dia del confinament ha sigut que les famílies que porten als seus xiquets a una acadèmia del Villarreal CF senten que estem més a prop que mai d'ells. Per precaució vam portar immediatament de tornada a Espanya als nostres entrenadors que habitualment estan en les acadèmies internacionals i vam voler que aquests professionals pogueren seguir connectats amb els seus jugadors quasi immediatament”, explica Juan Antón De Salas, director de l'Àrea Internacional del club.

Per a sobreposar-se a la conjuntura actual, el departament internacional del club ha impulsat una nova manera de col·laborar amb les seues acadèmies a través de les noves tecnologies. En aquests moments, el club groc conjumina els seus esforços a dur a terme un treball intensiu de formació amb els entrenadors i directors locals de les acadèmies, amb el propòsit d'ajudar-los a afrontar millor la situació. A partir d'ells, el Villarreal CF ha llançat la campanya #SoccerTogether per a recordar a tots els jugadors de les acadèmies internacionals i a les seues comunitats que els valors de l'esforç, sacrifici, del treball en equip estan més vigents que mai i transcendeixen les fronteres de l'esport.

Baix el lema que junts i a través del futbol aconseguirem estar més forts per a combatre aquesta malaltia, els entrenadors del club groc es reuneixen per videoconferència tots els dies amb els joves de les acadèmies i els seus pares, salvant les diferències horàries i presentant-los continguts específics de nutrició, psicologia i mètodes d'entrenament adaptats a la situació de confinament. També es duen a terme altres activitats vinculades amb el club, com el visionat de partits clàssics del Villarreal o xicotets jocs i activitats online per a posar a prova els coneixements dels joves sobre la història de l'entitat ‘grogueta’.

Així mateix, futbolistes i tècnics dels diferents equips del club s'han sumat a la campanya #SoccerTogether. La llegenda Marcos Senna, els jugadors del futbol base Fer Xiquet, Filip Jorgensen, Diego Collado, la futbolista del Femení A Cristina Díaz i els tècnics Miguel Álvarez i Sara Monforte han enviat un missatge d'ànim a la comunitat internacional del Villarreal CF. Des de la distància i a través de la xarxa, però units com un sol club i una sola família.

Endavant!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL