||||

Teletreball en la Cantera Grogueta

27 / 04 / 2020

Els jugadors grocs completen sessions d'entrenament en grup, treball específic i destinen temps per als seus estudis

Una rutina d'allò més completa. Els canteranos del Villarreal estan seguint en les últimes setmanes un ‘planning’ d'entrenament molt detallat, dissenyat minuciosament pels coordinadors del futbol base groc per a mantindre's en forma física i mentalment durant aquestes setmanes de confinament.

Entrenament en grup, treball individual i, per descomptat, temps per als estudis. Sota aquests tres pilars fonamentals se sustenta la rutina dels canteranos durant el període de confinament. Tot això sota l'atenta mirada dels seus entrenadors, que estan en contacte permanent amb les joves promeses grogues gràcies a les noves tecnologies.

Malgrat la distància, amb ajuda d'aplicacions de videoconferència, els tècnics de la Cantera Grogueta organitzen l'entrenament en grup i específic dels seus futbolistes, dialoguen amb els seus jugadors per a conéixer les seues sensacions i fins i tot repassen minuciosament el treball dels seus futbolistes, que es graven perquè els seus tècnics puguen seguir les seues sessions al detall.

Si l'entrenament físic és un aspecte important en la rutina dels jugadors, també ho és el pla acadèmic. Tots els dies els canteranos grocs destinen diverses hores als estudis. En aquest àmbit, els entrenadors també estan al corrent dels progressos dels seus prometedors futbolistes.

Desconnectar del treball també és important. Encara que aquestes setmanes no puguen fer el que més els agrada, que és jugar a futbol, les joves estreles grogues aprofiten el seu temps d'oci per a llegir, veure pel·lícules, jugar a videojocs o xatejar amb els seus amics. Aquells que viuen en la Residència de la Ciutat Esportiva també estan gaudint aquestes setmanes de la proximitat de la seua família, un estímul més per a suportar amb optimisme el període de confinament a causa de la pandèmia del COVID-19.

No s'ha deixat cap detall a la improvisació. Els jugadors també han rebut pautes i recomanacions d'alimentació. Malgrat no poder menjar a la Ciutat Esportiva, els jugadors grocs estan portant una dieta equilibrada, que els aporte els nutrients i les calories necessàries per a dur a terme l'exigent activitat esportiva amb les màximes garanties.

Finalment, els psicòlegs dels diferents equips juguen un paper fonamental en aquest període. En contacte amb tots els seus jugadors, aquests professionals els donen tot tipus de consells perquè afronten el confinament a casa de la millor forma possible.

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL