||||

La Cantera Grogueta, contra els riscos d'internet

04 / 03 / 2020

La Policia Nacional ha impartit unes xarrades formatives als juvenils grocs alertant sobre els perills que espera el món cibernètic

Per al Villarreal CF, la formació dels seus joves i prometedors jugadors va més enllà de la parcel·la purament futbolística. El club groc cuida cada detall i a més de donar-li vital importància al pla acadèmic també destina innombrables recursos a la celebració de tallers i xarrades que completen de manera integral l'educació dels seus futbolistes.

Recentment, la Policia Nacional s'ha desplaçat fins a les instal·lacions esportives del Villarreal CF per a impartir dues jornades formatives als jugadors juvenils del club groc. Les xarrades van tractar temes de vital importància en els temps que corren com les estafes en la xarxa, el sexting, l'ús de les xarxes socials, la identitat digital i, finalment, la tecno-addicció.

Aquestes xarrades estan destinades a ajudar els joves a comprendre millor el funcionament del món virtual de les tecnologies d'informació i comunicació social, per a previndre males conductes i no ser víctimes de delictes informàtics.

Amb això, es pretén que les joves promeses grogues facen un ús segur i adequat del món cibernètic. Des del Villarreal CF, s'aposta per la formació dels seus joves futbolistes ha de ser integral i que siga capaç de dotar-los d'eines i informacions útils i aplicables en la seua vida quotidiana.

Reflex d'aquesta filosofia, en la present temporada, el Submarí va organitzar, en coordinació amb LaLiga, una sèrie d'instructius tallers d'integritat per als equips alevins, infantils, cadets i juvenils del futbol base groc.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL