||||

El Benjamí D, sòlid i sense fissures

02 / 03 / 2020

El jove equip ‘groguet’ destaca per la seua gran capacitat defensiva sense renunciar a l'atac

La bona organització en defensa i atac és una de les claus que persegueix qualsevol equip de futbol. La base d'un bon atac passa sempre per defensar en bloc i no concedir espais, aquest és un dels objectius de la Cantera Grogueta. La tasca de l'entrenador passa per buscar l'equilibri entre els jugadors més ofensius i els zagueros.

Un bon exemple d'un conjunt harmònic és el Benjamí D del Villarreal CF, dirigit per Héctor Monfort i Borja Rodríguez. L'equip ‘groguet’ milita en el primer grup del Campionat Benjamí de Castelló de 1r any, una lliga en la qual es troben molts dels millors equips de la província. Monfort va analitzar el moment pel qual passa el seu equip i la seua trajectòria durant les 19 jornades disputades: “Estem competint en tots els encontres. L'equip està aprenent molt ràpid els conceptes que estem donant i en general estem molt contents amb el seu rendiment fins al dia de hui”.

Els seus registres són impressionants. En 20 jornades han marcat 104 gols i han rebut només 41. Un treball col·lectiu que pot veure's reflectit en els diferents entrenaments que duen a terme a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF. La competència sana i el bon rotllo són les claus de l'equip groc. Progressar i fer millorar al company és el lema del Benjamí D. “Són un grup molt competitiu, sempre volen guanyar i donen el màxim d'ells. Pel que el punt fort per a mi són les ganes que tenen de continuar millorant i creixent com a futbolistes i persones”, puntualitza el mateix Monfort.

La relació entre els jugadors del conjunt groc va arrancar tres temporades arrere. En la seua primera campanya com a jugadors del Villarreal CF van forjar una gran amistat que perdura fins al dia de hui. L'ambient creat en l'equip ‘groguet’ ha propiciat que la millora dels canteranos grocs siga constant i exemplar. Més que un equip, ja és una família, i els resultats el confirmen. L'entrenador groc va destacar l'excel·lent relació i la companyonia existent entre els seus jugadors: “Són un grup que la majoria porten tres anys junts, excepte alguna incorporació. Això implica que s'emporten tots molt bé i es coneguen. L'ambient dins del vestuari és idíl·lic. Són molt bons xics i es veu reflectit en el camp”.

El Benjamí D ha anat millorant amb el pas de les jornades. Ha sabut mantindre's ferm, malgrat els alts i baixos que comporta una temporada, i es troba en la quarta posició de la taula. L'objectiu que es planteja el cos tècnic passa per millorar dia rere dia i buscar el benefici col·lectiu. Un propòsit que fa uns mesos es veia molt llunyà i que cada dia que passa es troba més pròxim: “Volem que milloren tot el que puguen. És clar que hi ha partits que podem perdre i uns altres que podem guanyar, per la qual cosa l'objectiu final és que aqueixa millora dels entrenaments es veja reflectida en el terreny de joc”, afirma el tècnic ‘groguet’.

El Benjamín D està compost pels següents tècnics i jugadors:

Jugadors: Aitor Ortega, Alejandro Sales, Marc Gil, Patrick Stavarache, Guillem Álvarez, Alejandro Font, Ferran Piqueres, Martí Adell, Xavi Álvaro, Rubén Fabregat, Ferran Llorens, Hugo Font, Miquel Batalla, Pau Climent i Hugo Quesada.

Tècnics: Borja Rodríguez i Héctor Monfort.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL