||||

Ambició davant un dur test enfront de la UE Cornellà

28 / 02 / 2020

Miguel Álvarez assegura que el Villarreal B haurà de donar el màxim per a aconseguir la victòria davant un llançat combinat català

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha analitzat el partit del dissabte (17.00 hores, Mini Estadi) davant l'UE Cornellà: “Ara mateix és un dels rivals més forts de la categoria, al desembre van fer un parell de canvis en la plantilla i es van reforçat molt bé. De les últimes 16 jornades només han perdut un partit, dels últims vuit partits no han perdut cap i han encaixat dos gols, per la qual cosa el partit serà molt difícil. Sabem que hem de fer moltes coses per a guanyar, però som conscients que estem fortes a casa i volem aprofitar-ho”.

El Villarreal B no va poder aconseguir la victòria en el seu últim encontre davant el CD Ebro, d'aquesta forma va trencar la seua ratxa de set partits sense conéixer la derrota. El tècnic de Jaén ha examinat el moment pel qual passa el filial ‘groguet’: “La veritat que estem contents amb la resposta dels jugadors davant el CD Ebro, sabíem que anava a ser un partit molt difícil. És difícil ser un equip jove i jugar a domicili en la segona volta. L'altre dia es van ajuntar massa coses, però com he dit abans estem molt contents pel treball de l'equip”.

Finalment, Miguel Álvarez ha advertit de la importància de la pilota parada en un partit tan igualat com el del dissabte: “Durant la setmana li traslladem la informació sobre el rival als jugadors i el treballem. La pilota parada és un dels seus punts forts, però també ho era per al CD Ebro i ens van haver de guanyar per altres vies. Nosaltres pensem més en el nostre equip i en allò que hem de fer, a partir d'ací agafem la informació del rival per a aplicar-la als nostres entrenaments”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL