||||

Els especialistes del Juvenil A

25 / 02 / 2020

Fer Muriel i Andrés Campos són els encarregats d'executar les accions a pilota parada de l'equip groc

Un dels principals aspectes en qualsevol equip de formació és la pilota directa. El llançament de faltes, penals i córneres s'ha tornat un camp crucial. Per sort, el Villarreal CF compta amb múltiples i variats recursos a l'hora de prendre aquest tipus d'accions en els partits. Un bon exemple és el del Juvenil A, que compta en les seues files amb un gran nombre de llançadors de primer nivell, com és el cas de Fer Muriel i Andrés Campos.

Muriel i Campos van arribar a la Cantera Grogueta durant el seu primer any en la categoria cadet i la seua adaptació al club groc va ser espectacular en tots els sentits. Un fet, que com els propis futbolistes confessen, els va ajudar a poder explotar el seu màxim potencial. Així ho recorda Muriel: “Vaig arribar en la categoria cadet i l'adaptació, tant als companys com al club, ha sigut perfecta. Això es deu tot a la companyonia de jugadors i entrenadors”.

No obstant això, els entrenadors van saber detectar en poc temps una de les seues principals qualitats, el llançament de lliures directes. Un atribut que durant aquests 4 anys vestint la samarreta del Villarreal CF han pogut potenciar i portar a la pràctica. Tant Muriel com Campos han marcat diversos tirs lliures i han assistit a partir de la pilota parada, però aquest tipus d'accions porten un treball diari constant: “L'any passat vaig aconseguir molts gols de tir lliure i estic treballant tots els dies perquè enguany es repetisca”.

Però Muriel i Campos no són els únics grans llançadors del Juvenil A ‘groguet’, el jove equip compta amb diversos especialistes. Pel que els registres que posseeix Miguel Ángel Tena són molt variats i eficaços per a les diferents situacions que plantege cada partit. Muriel és coneixedor de la gran qualitat dels seus companys: “Nosaltres solem ser els dos llançadors principals, encara que també hi ha altres companys que llancen molt bé i cal continuar treballant per a millorar cada dia”.

Tot això, fan del Juvenil A un dels equips més temuts de la Cantera Grogueta i així ho confirma el seu primer lloc en la classificació de Divisió d'Honor Juvenil. Campos és conscient del bon moment pel qual passen i la dificultat dels equips contraris: “Hi ha rivals molt durs que sempre ens compliquen les coses, però nosaltres sempre afrontem els partits com si fora l'últim i cal continuar treballant”. Ara només queda gaudir de Muriel, Campos i els seus companys, que prometen donar moltes alegries a l'afició ‘grogueta’.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL