||||

El bon fer de l'Aleví C

24 / 02 / 2020

L'equip ‘groguet’, que és quart en la taula, és tot un exemple de joc net

El futbol de formació va més enllà de l'aspecte esportiu. Inculcar valors i coneixements que puguen extrapolar a la seua vida quotidiana és una cosa prioritària en qualsevol pedrera. La #CanteraGrogueta és un gran exemple d'això. Formar al futbolista i al mateix temps a la persona sota la filosofia del Villarreal CF.

Un dels equips que ha anat millorant amb el pas de les jornades és l'Aleví C, entrenat per Manu Cheza, Jordi Francisco, Cristian Sánchez i Jorge Usó. El jove equip ‘groguet’ forma part de la Lliga Aleví de Castelló de 2n Any, una categoria que ja van disputar l'any passat i que els ha servit per a la seua adaptació. Cheza va opinar sobre l'adaptació dels seus jugadors: “L'equip va començar molt bé, venien la majoria del mateix equip, menys 4 o 5 jugadors. L'adaptació de tots va ser molt ràpida i d'altra banda a nivell de joc l'equip ha anat a més”.

Un altre dels aspectes que caracteritzen a l'Aleví C és el joc net i la rivalitat sana. Així ho relata Cheza: “Fa aproximadament 4 o 5 setmanes va haver-hi un llance de joc en el qual un jugador rival es va caure a terra. En aqueix instant ningú es va adonar i nosaltres acabem la jugada en gol. Una vegada l'equip rival va traure de centre del camp, els meus jugadors es van parar i el jugador que estava en el sòl va poder marcar sense oposició. Tot això sense dir-los res des de la banqueta, són tot un exemple de joc net”.

Gran unió entre jugadors i cos tècnic

Tant Cheza com la resta del seu cos tècnic s'han preocupat durant aquests mesos d'oferir-los les eines necessàries als seus jugadors per a millorar i créixer. L'evolució de cadascun d'ells i les seues prestacions dins del camp ha sigut bestial. Els jugadors han interioritzat i han portat a la pràctica els consells del cos tècnic. D'aquesta forma ho valora el propi Cheza: “Al principi els costava gestionar algunes situacions de joc, però l'han superat gràcies a la seua actitud i a la seua predisposició. La classificació no ens preocupa, l'objectiu és millorar tots els entrenaments. El seu lliurament i esforç és el que ens fa estar molt a dalt”.

L'Aleví C es caracteritza per ser un equip sòlid, difícil de batre i amb un filosofia molt marcada. Actualment, el conjunt groc és quart amb 40 punts en el seu caseller i cerca mantindre's en la zona alta, però sempre des del respecte i l'educació sota uns valors i conceptes. D'aquesta forma, la connexió entre els tècnics i els jugadors és magnífica i s'ha enfortit amb el pas del temps. Cheza es refereix a això: “Som un bloc, encara que també som golejadors. La majoria de partits els hem guanyant de 2 o 3 gols. L'equip quan treballava unit és molt seriós i si estem concentrats els costa molt ficar-nos gol”. Aquest Aleví C és tot un exemple.

L'Aleví C està compost pels següents tècnics i jugadors:

Jugadors: Leo Ibáñez, Xavi Martínez, Alberto Hernández, Pau Llorens, Rafael Patrick, Mario Popescu, Víctor Domínguez, Álvaro Fuentes, Enrique Barrera, David Mazuecos, Sergi Sales, Alessio Barbosa, Raúl Mihai i Gerard Navarro.

Tècnics: Jordi Francisco, Manu Cheza, Cristian Sánchez i Jorge Usó.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL