||||

Esperit i competitivitat per a superar al CD Ebro

21 / 02 / 2020

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, assegura que s'enfronten a un dels equips més perillosos de la categoria

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha ressaltat que el seu equip haurà d'estar molt concentrat durant els 90 minuts per a aconseguir la victòria en el partit d'aquest diumenge davant el CD Ebro (12.00 hores). “En la segona volta tots els partits fora de casa són molt complicats. El CD Ebro només ha perdut amb l'Olot i per la mínima. Sabem que és un camp de gespa artificial, però és gran. Així i tot, estem tranquils perquè els xics sempre competeixen".

El tècnic de Jaén va destacar la importància de la pilota parada davant el CD Ebro: “És un equip que dels 25 gols que ha fet, 14 són a pilota parada. Malgrat això, estic segur que ho sabrem defensar bé. Els nostres jugadors han entés que no per defensar molta gent es defensa millor. No sent un equip gran i sent un conjunt de qualitat estem defensant molt bé”.

Per a finalitzar, el filial groc arriba a l'encontre amb una ratxa de sis victòries en els últims set partits. El tècnic ‘groguet’ va analitzar el bon moment pel qual passa el seu equip: “Ens trobem amb confiança. Els xics han entrat en la dinàmica que volíem, corren darrere de la pilota i quan el tenim busquen la porteria amb molta verticalitat”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL