||||

La ‘família’ de l'Aleví F

20 / 02 / 2020

El jove conjunt ‘groguet’ representa a la perfecció els valors del Villarreal CF

El futbol sempre ha estat associat a principis que sobrepassen l'estrictament esportiu. Fer amics, competir i aprendre són les bases de qualsevol escola de futbol i la del Villarreal CF és una de les més importants del panorama nacional. La #CanteraGrogueta no és reconeguda exclusivament pels seus resultats esportius, sinó que també ho és pel gran ambient que afavoreix el creixement dels seus futbolistes fora dels terrenys de joc.

Un equip que representa a la perfecció els valors del Villarreal CF és l'Aleví F, dirigit per Ángel Valerio i Adam Badenes. El jove conjunt ‘groguet’ milita en el Grup 3 del campionat Aleví de 1r Any de la província de Castelló i es caracteritza pels forts llaços d'amistat que uneixen a cadascun dels seus integrants. “Hem aconseguit fer un grup molt familiar. Hi ha moments per a tot. Ells saben quan és el moment de riure's i d'estar concentrats. Mai tenim problemes, però en cas de conflicte, sempre ho solucionem parlant i de seguida es donen la mà”, raona Valerio.

A més, el cos tècnic ha sabut despertar i motivar als jugadors ‘groguets’ mitjançant una sèrie d'objectius i recompenses. El més destacat té a veure amb els punts obtinguts en la taula de classificació, ja que, per cada 20 punts aconseguits, els tècnics conviden a dinar als jugadors. Un simple gest que serveix per a afermar el sentiment de família que existeix entre els propis jugadors. “Als xics els agrada molt i serveix per a tractar de motivar-los en certes ocasions. Els serveix per a riure, passar-s'ho bé, apropar-se i conéixer-se més entre ells. A més, també ens acosta més a ells”, explica Valerio.

Un bloc molt competitiu

Però dins del camp l'Aleví F és un equip molt competitiu, mai li perd la cara a cap partit i sempre lluita per aconseguir la victòria. Així ho diuen els seus propis resultats, en els quals la gran majoria d'enfrontaments s'han decidit per detalls o per la sort. La concentració i la intensitat són dues de les bases de l'equip de la #CanteraGrogueta. D'aquesta forma opina Valerio: “Ens hem centrat en fer un bloc, equilibrar els punts forts amb els fluixos. Quan fem qualsevol canvi l'equip no es ressent, per la qual cosa és molt fàcil per a nosaltres. Hem deixat clar que si estem concentrats és molt difícil guanyar-nos”.

Finalment, l'equip dirigit per Valerio i Badenes ha arrancat la segona part de la temporada amb els mateixos objectius que a l'inici, que són gaudir i competir. Malgrat la forta competència i qualitat dels rivals, el jove equip ‘groguet’ ha sabut guanyar-se la seua posició en la taula de classificació. Valerio té clar quin és l'objectiu de cara al final de la temporada: “Nosaltres volem que s'obliden dels resultats. Els demane sempre que competisquen al màxim, que s'esforcen tot el possible. Amb treball i esforç milloraran i segur que hi ha evolució i progressió”.

Entrenadors: Ángel Valerio i Adam Badenes.

Jugadors: Ianis Aionei, Alejandro Halabi, Ioan Nicolás, Jordi Orenga, Joaquín Yuxuan, Joan Espel, Hugo Jornet, Héctor López, Alexandru Mihai, Vicente Yuhao, Leo García, César Jorquera, Óscar Martínez, Manel Trenco i Diego Zirio.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL