||||

Un golejador nouvingut

19 / 02 / 2020

Rafa Mujica ha anotat en els tres enfrontaments que ha jugat com a titular al Villarreal B

El davanter del Villarreal B, Rafa Mujica, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l'actualitat del filial groc, que acumula sis victòries en els últims set enfrontaments i no coneix encara la derrota en aquest any 2020. Així mateix, l'atacant ‘groguet’ està de dolç, havent marcat en els tres partits que ha disputat com a titular en el filial groc (Llagostera, FC Barcelona B i Andorra).

“Estem en un gran moment. L'equip treballa espectacular, el dóna tot cada dia. Els companys estan a un nivell altíssim i volem seguir amb aquesta dinàmica tan positiva”, explica Mujica.

Més enllà dels excel·lents resultats collits pel quadre groc en els últims partits, el davanter canari advoca per no mirar la classificació i centrar els esforços a anar partit a partit: “Estem tranquils i amb confiança en el nostre treball. Tenim molta il·lusió i ganes d'afrontar els partits. Preferim no mirar molt la classificació i centrar-nos en donar-ho tot en cada encontre".

Amb la ment posada a obtindre un bon resultat davant el CD Ebro, Mujica afirma que el Mini Submarí ha de mantindre la identitat en terres aragoneses: “Sabem que és un partit molt complicat. Anirem a fer el nostre partit, sent recognoscibles. Intentarem portar-nos els tres punts”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL