||||

Apunta't al Campus de Pasqua del Villarreal CF!

19 / 02 / 2020

Gaudeix del millor futbol del 14 al 17 d'abril a la Ciutat Esportiva groga

Posa't en la pell d'un autèntic futbolista del Submarí Groc! El Villarreal CF i Endeka Sports, empresa col·laboradora del club ‘groguet’, han obert la inscripció per al Campus de Pasqua 2020, que aquesta temporada tindrà lloc del 14 al 17 d'abril a la Ciutat Esportiva Miralcamp.

Aquest divertit esdeveniment, impartit sota la metodologia i la direcció dels tècnics de la Cantera Grogueta, treballarà en la progressió tecnicotàctica dels participants, que a més tindran l'oportunitat de desenvolupar la seua condició física. Per si no fos prou, i d'acord amb la filosofia del Villlarreal CF, s'inculcaran valors intrínsecament vinculats al futbol com el respecte, la companyonia, la tolerància i l'esportivitat. Tot això, practicant el seu esport favorit.

Durant la celebració del Campus de Pasqua, de 9.00 a 14.00 hores, els participants s'exercitaran en doble sessió, desdejunant entre tots dos entrenaments. Les sessions treballaran la psicomotricitat, el treball específic de porters, el desenvolupament d'activitats que estimulen el treball en equip i la cooperació, així com la disputa de mini partits per categories.

Per tan sols 150 euros (140 euros si formes part del futbol base del Villarreal CF), el Campus de Pasqua, destinat per a jugadors de 4 a 17 anys, inclou equipament esportiu complet (samarreta i pantalons), la visita a un entrenament del primer equip, un Tour guiat per l'Estadi de la Ceràmica, així com una entrada doble per participant per a assistir al derbi entre el Villarreal CF i el Valencia CF. Com a colofó a l'esdeveniment, se celebrarà una festa de comiat i el lliurament del diploma oficial del Villarreal CF.

¡Participa al Campus de Pasqua Femení!

Com a principal novetat aquesta temporada, el Campus de Pasqua del Villarreal CF comptarà amb una edició exclusiva per a jugadores. Per 150 euros (140 euros si juga en la Cantera Grogueta), les xiques d'entre 4 i 17 anys podran gaudir del millor futbol vestint l'elàstica del seu equip preferit.

Amb els mateixos avantatges descrits anteriorment, el Campus de Pasqua femení, en lloc de presenciar un entrenament del primer equip, comptarà amb l'especial visita de les jugadores del Femení A, que acudiran a la Ciutat Esportiva per a conéixer a les prometedores jugadores ‘groguetes’.

Pots obtindre més informació sobre el Campus de Pasqua trucant als telèfons 964 500 250 i 678 636 252 o visitant la web https://campusytorneos.villarrealcf.es

Per a apuntar-te al Campus de Pasqua, has d'emplenar el següent formulari: INSCRIPCIÓ CAMPUS DE PASQUA.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL