||||

El Villarreal desembarca a Panamà

18 / 02 / 2020

El club ha impartit un clínic a l'Estadi Maracaná de Ciutat de Panamà i crearà una nova Acadèmia en aquest país

El Villarreal CF continua traspassant fronteres. Ara ha arribat a Panamà. El club va impartir la setmana passada un clínic s l'Estadi Maracaná de Ciutat de Panamà després de passar recentment per Miami i Puerto Rico.

A través del seu Departament Internacional, la Villarreal CF Soccer Academy va transmetre tota l'experiència i coneixements futbolístics als xiquets i xiquetes panamenys amb un mètode de treball únic que ha permés al club groc convertir-se en una de les escoles de futbol de referència no sols d'Espanya, sinó també de tota Europa.

Els participants van viure una experiència única i pròxima amb el futbol espanyol professional. A més, d'entre tots els jugadors/as, dos seran seleccionats per a una estada d'una setmana a Espanya en les instal·lacions del Villarreal CF.

La nova Acadèmia a Panamà arrancarà a l'abril

El Villarreal CF inaugurarà el mes vinent d'abril una nova Acadèmia a Panamà. Els jugadors i tècnics entrenaran baix la innovadora metodologia del Villarreal CF que els permetrà desenvolupar al màxim el seu potencial, ajudant al creixement dels jugadors a través d'un enfocament que permet desenvolupament individual del jugador. A més, gràcies a aquesta aliança, Villarreal Panamà podrà proporcionar als seus jugadors experiències i programes professionals per al seu desenvolupament a Espanya.

Gràcies a aquest acord, Villarreal Panamà rebrà la visita d'entrenadors que s'encarregaran de gestionar els tryouts, dur a terme campus i clínics per a complementar la formació dels jugadors i realitzar jornades de formació a entrenadors locals. Així mateix, els entrenadors de Villarreal Panamà tindran accés al currículum professional i la metodologia de l'acadèmia del Villarreal CF.

Acadèmies al voltant del món

El Villarreal CF va iniciar durant l'any 2019 un dels seus majors projectes internacionals, la implantació d'escoles de futbol en diferents països de tot el món. Baix el nom de Villarreal Academy, aquest projecte pretén formar jugadors de futbol a nivell mundial baix la reconeguda filosofia i metodologia de treball de l'entitat groga.

Amb aquesta inauguració a Panamà, el Villarreal CF comptarà ja amb fins a nou Acadèmies Internacionals al voltant del món. Ja estan en funcionament a Nebraska (Estats Units), Virginia (Estats Units), Nova York (Estats Units), Carolina del Nord (Estats Units), Texas (Estats Units), San Juan (Puerto Rico), Halland (Suècia) i Melbourne (Austràlia).

A més cal tindre en compte que el Villarreal CF compta amb escoles afiliades en Kashima (el Japó) i Seül (Corea del Sud). Finalment, el club també té acords a Andorra, Rosario (Argentina) i Dalián (Xina).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL