||||

Màxima exigència en un altre gran partit

14 / 02 / 2020

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, analitza el xoc del diumenge davant el FC Andorra (12.00 hores)

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha assegurat que el partit del pròxim diumenge davant el FC Andorra (12.00 hores, Villarreal TV) té una gran importància: “L'Andorra és un rival molt directe. S'ha reforçat fenomenal en el mercat d'hivern amb grans jugadors. Els partits de casa seran decisius. Estem molt bé. Portem quatre partits seguits a casa guanyant. Hem madurat com a equip. Hem millorat moltes coses en el camí. Espere que seguim així aquest diumenge”.

El Villarreal B és tercer en la taula després de sumar cinc victòries i un empat en les últimes sis jornades de lliga. Per part seua, l'Andorra és vuité a cinc punts dels grocs. Per al tècnic de Jaén, els bons resultats del filial no són una casualitat: “Intentem treballar individualment amb el jugador perquè el col·lectiu siga més fort. Hi ha un treball de llarg recorregut. Tenim la sort de tindre molt bons jugadors. Malgrat això, no podem traure pit. L'exigència ha de ser màxima”.

Finalment, Miguel Álvarez va enaltir la gran actuació del seu equip en la victòria davant el Barcelona B (2-3), però va recalcar que cal seguir per la mateixa línia: “Estem molt contents, primer per guanyar i després per la forma en la qual ho vam fer en un escenari com aqueix. Cal continuar igual”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL