||||

El millor està per arribar per a un Aleví A brillant

27 / 01 / 2020

El jove equip ‘groguet’ se situa en la part alta de la Superliga amb LaLiga Promises en l'horitzó

Un dels equips de moda de la Cantera Grogueta. L'Aleví A està quallant una excel·lent temporada a base de treball i talent. Aquesta campanya, el primer equip de la categoria Aleví està dirigit per Alberto Zacarés, Abdel Karim, Carlos Renau, Carlos Moreno i Ferran Usó i participa un any més en la denominada ‘SuperLiga' Aleví.

Un conjunt que es caracteritza per la cohesió i la unió entre cadascun dels seus jugadors, una relació que va arrancar diversos anys arrere i que hui dia continua fortificant-se. “Un gran percentatge del grup ja es coneixien anteriorment, per la qual cosa la cohesió grupal és molt major. A més, aquesta amistat fora del camp pot veure's reflectida en els partits, en el dia a dia i fa que tot siga més fàcil”, assegura Zacarés.

Il·lusionant temporada

El conjunt groc va tindre un inici de campionat dubitatiu, però el pas del temps ha afermat els conceptes que vol plasmar el cos tècnic ‘groguet’. Actualment encadenen quatre victòries consecutives després de golejar 6-0 al seu rival aquest cap de setmana. “Nosaltres estem molt contents a nivell del dia a dia, quant a entrenaments i evolució dels jugadors a nivell individual. Sobretot aquests dos últims mesos s'ha assentat molt més l'equip i veiem que hi ha hagut una millora”, assevera Zacarés.

No obstant això, el millor per a l'Aleví A encara està per arribar: la segona volta de la SuperLiga i LaLiga Promises nacional i internacional. Un final de temporada que marcarà l'esdevenir quant a les possibilitats de sumar un nou campionat per a les vitrines grogues: “Abans de Nadal va haver-hi diversos resultats que no van ser per a res positius, però l'equip està convençut de continuar millorant. Damunt ara vénen uns mesos que són molt divertits, tant pel final de lliga, com pels diferents tornejos que jugarem”, finalitza el tècnic groc. L'Aleví A està preparat.

L'Aleví A està compost pels següents tècnics i jugadors:

Jugadors: Álvaro Alcaide, Ángel Molina, Vicente Vilalta, Marc Pérez, Iker Martí, Marcos Aguilar, Aarón Soriano, Guillermo Anadón, Daniel Sasha, Jorge Agustina i Mauro Roca.

Tècnics: Abdel Karim, Alberto Zacarés, Carlos Renau, Carlos Moreno i Ferran Usó.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL