||||

A continuar invictes en el 2020

24 / 01 / 2020

Miguel Álvarez ha destacat el potencial de l'Orihuela CF, pròxim rival del filial groc (diumenge, 17.00 hores)

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha analitzat aquest migdia la prèvia del duel d'aquest diumenge davant l'Orihuela CF (diumenge, 17.00 hores). El tècnic del filial groguet ha ressaltat el potencial del rival i la bona dinàmica que porten després del canvi d'entrenador: “Al primer equip li va fer patir molt en Copa del Rey i sobretot des que han canviat d'entrenador els resultats són bons. És un entrenador jove, però que coneix la categoria. L'altre dia contra el AE Prat van igualar un 2-0, contra el Gimnástic de Tarragona també empaten un 0-2 i li va guanyar al Ejea. Em sembla que no ha perdut cap partit a excepció del qual van perdre en Copa del Rey”.

Per part seua, el preparador de Jaén també ha volgut destacar el bon moment pel qual passa el seu equip i la importància de cadascun dels seus jugadors: “Estem molt contents per com està jugant l'equip. Des que hem arribat de Nadal ens hem posats tots les piles i l'equip ara és diferent. Quan fem canvis, l'equip sempre millora i això ens ajuda a l'hora de buscar solucions. A més, tothom se sent important”.

Per a finalitzar, el tècnic ‘groguet’ va marcar el camí a seguir en el partit del diumenge: “No volem perdre la situació de privilegi en la qual ens trobem, per la qual cosa anirem amb la mentalitat de sempre, a guanyar”.

Per a veure les declaracions de Miguel Álvarez en sala de premsa només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL