||||

Els inseparables de l'Aleví A

21 / 01 / 2020

Álvaro Alcaide, Daniel Sasha, Iker Martí i Marcos Aguilar han llaurat una gran amistat, després d'una vida defensant els colors del Villarreal

Inseparables. Els jugadors de l'Aleví A Álvaro Alcaide, Daniel Sasha, Iker Martí i Marcos Aguilar han forjat una gran amistat. Malgrat tindre solament 11 anys, aquests quatre jugadors ‘groguets’ porten ja quatre temporades compartint junts una passió: defensar els colors del Villarreal CF.

La vinculació entre els xics és màxima i, a més, molt duradora. Els burrianenses Marcos Aguilar i Álvaro Alcaide són cosins i, per si no fos prou, van al mateix col·legi, mentre que el vila-realense Daniel Sasha i el vilavellero Iker Martí es coneixen des del curs de psicomotricitat del Villarreal CF.

Des que els quatre recalaren en el Prebenjamín A en la temporada 2015-16, han compartit multitud de vivències tant dins com fora del terreny de joc. Entre els moments més destacats, els joves ressalten la seua participació a la Villarreal Yellow Cup Miami, en la qual es van desplaçar aquest curs fins als Estats Units per a competir davant equips nord-americans: “Va ser un viatge espectacular. Una experiència única el poder viatjar a l'estranger i jugar davant equips d'allí. Ens va servir per a aprendre i, a més, guanyem el torneig”, rememora Álvaro Alcaide, capità del conjunt ‘groguet’.

Aquests prometedors jugadors ‘groguets’ s'han convertit en la columna vertebral d'un equip il·lusionant, que juga bé al futbol i està aconseguint grans resultats. Ara donada la seua dilatada trajectòria en el club, a més, són jugadors importants en el vestuari de l'Aleví A, en el qual regna el bon ambient i la companyonia: “L'ambient en el vestuari és molt bo. Ens coneixem molt tots. Malgrat que nosaltres quatre portem més temps, la majoria ja portem jugant junts dese fa diversos anys. La relació dels companys és perfecta. Som un grup molt unit. Fora del camp, també organitzem menjars i ens veiem de tant en tant”.

Aquesta temporada els desafiaments no han fet res més a començar per als xics de l'Aleví A, que participaran en la il·lusionant LaLiga Promises, a més d'en la seua versió internacional, que se celebrarà als Estats Units: “Tenim moltes ganes de disputar tots dos tornejos. Hi ha molt de nivell i suposarà tot un repte”, conclou el capità groc.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL